Londra'da erkek mahkumla birlikte olan İngiliz gardiyana müebbet hapis şoku

Londra'daki Wandsworth Cezaevi'nde çalışan Linda De Sousa Abreu, bir mahkum ile birlikte olurken görüntülendi. Olay 27 Haziran'da gerçekleşti ve sosyal medyada hızla yayıldı. Savcılar, Abreu'nun lüks eşya hırsızı mahkum Linton Weirich ile bilerek cinsel içerikli görüntüler kayda aldığını öne sürdü. Abreu, görevi kötüye kullanma suçunu kabul etti ve şartlı tahliye edildi. Evli ve çocuklu olan Abreu, Madrid'e kaçmaya çalışırken yakalandı.

Londra'da erkek mahkumla birlikte olan İngiliz gardiyana müebbet hapis şoku
  • İngiliz kadın cezaevi görevlisi 30 yaşındaki Linda De Sousa Abreu, Londra'daki Wandsworth Cezaevi'nde bir mahkumla birlikte olurken görüntülendi ve kötüye kullanma suçunu kabul etti.
  • BBC'nin haberine göre, 27 Haziran'da gerçekleşen olay başka bir mahkum tarafından kaydedilmiş ve sosyal medyada yayılmıştır.
  • Savcılar, cinsel içerikli görüntülerin satıldığı internet sayfası hesabı olan Abreu'nun, lüks eşya hırsızlığından tutuklu Linton Weirich ile çekilen müstehcen videoya bilerek çektiğini belirtti.

Londra'da erkek mahkumla birlikte olan İngiliz gardiyana müebbet hapis şoku - Resim : 1

"AÇIKÇA İSTEKLİ BİR ŞEKİLDE MAHKUMLA İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ..."

  • Savcı Tetteh Turkson, "De Sousa açıkça istekli bir şekilde mahkumla ilişkiye girdiğini ve sorumluluktan kaçabileceğini düşündü. Bu, halkın güveninin şok edici bir ihlaldi." dedi.
  • Abreu, maksimum cezası müebbet hapis olan kamu görevinde görevi kötüye kullanma suçlamasını kabul etti. Şartlı kefaletle serbest bırakıldı ve 7 Kasım'da tekrar mahkemeye çıkacak.
  • Evli ve çocuk sahibi olan Abreu, polis soruşturması sonucunda tutuklanmıştı.
  • Portekiz pasaportu sahibi olan kadın, işverenlerine işe dönmeyeceğini söyledikten sonra Madrid'e kaçmaya çalışırken Heathrow Havalimanı'nda yakalandı.

Londra'da erkek mahkumla birlikte olan İngiliz gardiyana müebbet hapis şoku - Resim : 2

Londra'da erkek mahkumla birlikte olan İngiliz gardiyana müebbet hapis şoku - Resim : 3

Bella Hadid, Adidas reklamından çıkarılmasına ilişkin konuştu Borsa haftanın 2. işlem gününe yükselişle başladı İngiltere’de bıçaklı saldırı: 2 çocuk öldü, çok sayıda yaralı var Refah'ın su kaynaklarının yüzde 40'ı yok edildi