Las Vegas'ta çekildiği öne sürülen uzaylı görüntüleri ortalığı karıştırdı

İddialara göre Las Vegas'ta gökyüzündeki bir ışık hüzmesi ile bir evin arka bahçesine düşen araçtan sonra insan olmayan varlıklar görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tartışmalara neden oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde ortaya atılan iddialar sosyal medyada ortalığı karıştırdı.

30 Nisan'da bir evin arka bahçesine araç düştüğü iddiası ile polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Aynı dakikalarda kentteki polis ekibinin kamerasına gökyüzünden bir ışık hüzmesi yansıdığı iddia edildi. Söz konusu ışığın Utah ve Kaliforniya'dan da görüldüğü iddiaları ileri sürüldü.

Gökyüzünde görülen ışıklardan yaklaşık yarım saat sonra polis ekiplerine ihbarda bulunan bir adam, gökten düşen parlak bir nesne gördüğünü daha sonrasında ise arka bahçesinde en az 2.5 metre boyutunda, insana benzemeyen ve kocaman gözleri olan varlıklar göründüğünü iddia etti.

Söz konusu iddiaya yönelik öne sürülen görüntülerde uzaylı olduğu iddia edilen bir varlığın bahçedeki çitlerin önünde hareket ettiği görüldü.

Sosyal medyada görüntüleri izleyen bazı kullanıcılar, görüntülerin filmlerde kullanılan CGI teknolojisiyle oluşturulmuş olabileceğini öne sürdü.

Rusya ve Ukrayna esir aldıkları askerleri serbest bıraktı Tekne alev alev yandı: 3 turistten haber yok Gözaltına alındığı polis aracında felç geçirdi: Rekor tazminat Düşmeleriyle ünlü ABD Başkanı Joe Biden'ın şaşkın halleri