Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in İsrail'in katliam yaptığı Gazze'de ateşkes sağlanması ve bağımsız Filistin devletinin kurulması gerektiğini savunmuştu. Putin'in Filistin'e desteği sonrasında dünya basınına flaş bir haber servis edildi. Kremlin, 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarını yalanladı.

Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap!

Dünyanın İsrail'in Gazze'deki vahşetini sessizce izlediği dönemde gündeme bomba gibi düşen bir başka haber yayıldı. Putin'in kaldığı rezidansta kalp krizi geçirdiği iddialarına Rusya'dan açıklama geldi.

Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap! - Resim : 1

 

KREMLİN'DEN PUTİN AÇIKLAMASI

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Ukrayna ile savaş halinde olduklarını hatırlatarak gündemdeki iddialara cevap verdi.

Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap! - Resim : 2

 

Yapılan açıklamada Putin'in sağlık durumu üzerinden spekülasyonlar yapıldığı belirtildi ve Rus liderin sağlıklı ve iyi durumda olduğu söylendi.

Kremlin sözcüsü Peskov gazetecilerle yaptığı düzenli görüşmede, Putin'in dublör kullandığı yönündeki iddiaları da reddederek bunun 'saçma bir aldatmaca' olduğunu söyledi.

Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap! - Resim : 3

İDDİALARIN ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Rusya'nın İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı bağımsız Filistin devletini desteklemesi dünya basınında gündem olmuştu.

Putin'in sağlık sorunları yaşadığı hatta kalbinin durduğu haberlerinin Filistin'e verilen destek sonrası çıkması dikkat çekti.

Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap! - Resim : 4

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İsrail-Filistin çatışması ile ilgili olarak bir an önce ateşkesin sağlanması ve Filistinliler için bağımsız bir devletin kurulması gerektiğini söyledi.

İsrail tarafıyla oldukça düzenli görüştüklerini ve yoğun bir diyalogları olduğunu bildiren Peskov, "Rus tarafının tutumu oldukça tutarlı. Bu (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin tarafından defalarca dile getirildi. Terörizmin her türlü tezahürünü kınıyoruz, kurbanların yakınları ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Bir an önce ateşkesin sağlanması ve soruna çözüm bulunmasını istiyoruz, bunun temelinde ise Filistinlilere bağımsız bir devletin sağlanmasının gerekli olduğuna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

Kremlin'den 'Putin'in kalbinin durduğu' iddialarına cevap! - Resim : 5

Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat açıklaması: 60’ını gelişmiş ülkelere yapıyoruz Vatikan’da ilk Osmanlı tarihi dersi zili çaldı ABD İsrail için General Glynn'i gönderdi! FETÖ'ye 77 ilde Kıskaç operasyonu