Kim Jong-un Rus savaş jetlerini inceledi! İşte dünyayı korkutan kare

Rusya'ya giden Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ABD'nin tehditlerine rağmen ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Rusya'nın savaş jetlerinin üretim merkezini gezen Kim, Su-35'in gösteri uçuşunu da izledi. Kim Jong-un'un Rus savaş jetinin başında çekilen fotoğrafı dünya basınında gündem oldu.

Kim Jong-un Rus savaş jetlerini inceledi! İşte dünyayı korkutan kare

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya'da bir araya geldi. Kim ilk olarak uzaya çıkan ilk insan olarak bilinen Yuri Gagarin'in adını taşıyan Komsomolsk havacılık fabrikasına götürüldü, daha sonra ise savaş jetlerini gezdi.

Kim Jong-un Rus savaş jetlerini inceledi! İşte dünyayı korkutan kare - Resim : 1

DÜNYA BASININI KORKUTAN GÖRÜNTÜ

TASS haber ajansı, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Komsomolsk-on-Amur kasabasında savaş uçakları ve diğer ekipmanları üreten geniş bir havacılık tesisine geldiğini duyurdu.

Kim Jong-un Rus savaş jetlerini inceledi! İşte dünyayı korkutan kare - Resim : 2

Rusya'nın en modern savaş uçaklarını üreten tesiste, Su-35 ve Su-57'ler dikkat çekiyor.

Kim Jong-un Rus savaş jetlerini inceledi! İşte dünyayı korkutan kare - Resim : 3

Bölge valisi Mikhail Degtyarev, Kim'e askeri jetlerin yanı sıra Rusya'nın ithal bileşenler olmadan üretmeyi hedeflediği sivil Superjet-100 uçağı için parça üreten tesislerin gösterildiğini açıkladı.

Kim Jong-un Rus savaş jetlerini inceledi! İşte dünyayı korkutan kare - Resim : 4

Kim ayrıca Su-35'in gösteri uçuşunu da izledi.

Kaynak: haberet.com

Rusya
Prenses Diana'nın ikonik kazağına rekor fiyat Hayatını kaybedenlerin sayısı 11 bini aştı Çin, Taliban yönetimine büyükelçi atadı 5,1 büyüklüğünde depremle sallandılar!