Kendisiyle görüşmeyen akrabalarına ders vermek için yaptıkları şaşkına çevirdi

Belçika'nın Liege şehrinde yaşamını sürdüren 45 yaşındaki fenomen David Baerten akrabalarının kendisi ile görüşmeyi kestiğini belirtti ve onlara ders vermek için oldukça tuhaf bir yolu denedi. Herkesi kendisinin öldüğüne inandıran Baertan cenazesine helikopterle gelince gözyaşı döken akrabaları hayatının şokunu yaşadı. Fenomenin sosyal medya hesabından paylaştığı anlar çok konuşuldu.

Belçika’nın Liege şehrinde yaşamını sürdüren 45 yaşındaki sosyal medya fenomeni David Baerten ailesine ders vermek istediğini belirterek onları öldüğüne inandırdı.

KENDİNE CENAZE TÖRENİ DÜZENLEDİ

Bununla da yetinmeyen fenomen isim akrabalarını davet ettiği sahte bir cenaze töreni düzenledi.

DERS VERMEK İÇİN BU YOLA BAŞVURDU

Karısı ve çocuklarının ayrıntılı bir şekilde planladığı şakanın içinde olduğunu belirten Baerten, akrabalarına iletişimde kalmanın önemini anlatmak için bu yolu seçtiğini söyledi.

"HEPİNİZ CENAZEME HOŞ GELDİNİZ"

Baerten helikopterle cenaze alanına indiğinde akrabalarına, “Hepiniz cenazeme hoş geldiniz” diyerek küçük çaplı bir şaşkınlık yarattı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sahte cenaze töreni için hazırlıklar yapılırken Baerten’in kızı sosyal medya hesabından ilk olarak babasının ölümünü duymak için “Huzur içinde uyu baba. Hayat neden bu kadar adaletsiz? Neden sen? Büyükbaba olacaktın ve önünde hala koca bir hayat vardı. Seni seviyorum! Seni seviyoruz! Seni asla unutmayacağız” notunu paylaştı.