Kazakistan'da yasa kabul edildi! Pedofiller hadım edilecek

Kazakistan, yeni kanun tasarısı çerçevesinde pedofili suçu işleyenlerin cinsel organlarının cerrahi olarak çıkartılacağını duyurdu. Karar kimyasal hadım sisteminin çocuklara karşı cinsel suçluları caydırmadığı doğrultusundaki şikayetlerin peşinden geldi.

Kazakistan'da yasa kabul edildi! Pedofiller hadım edilecek
  • Kazakistan'da çocuk istismarı önleyecek yeni yasa geliyor...

Kazakistan'da yasa kabul edildi! Pedofiller hadım edilecek - Resim : 1

MAALESEF ÇOCUK İSTİSMARI GİDEREK DAHA SIK YAŞANIYOR

  • İktidardaki Amanat Partisi'nin milletvekili ve genel sekreteri Elnur Beisenbaev, enjekte edilen anti-androjen ilaçlar yolu ile erkeklik libidosunu düşüren kimyasal hadımlığın etkili olmadığını iddia ederek, "Maalesef çocuklara karşı cinsel suçlar giderek daha sık yaşanıyor. Bir tecavüzcünün serbest kalmasına izin vererek, onun yeniden suç işlemesine izin vermiş oluyoruz" dedi.

Kazakistan'da yasa kabul edildi! Pedofiller hadım edilecek - Resim : 2

  • İçişleri Bakan Yardımcısı Igor Lepikha, cerrahi hadımın 'tartışmalı' olduğunu belirterek, "Pedofili suçluların ömür boyu hapsedilmesinden söz ediyoruz , bu yüzden o zaman kastrasyonun bir anlamı yok" diye konuştu.

Kazakistan'da yasa kabul edildi! Pedofiller hadım edilecek - Resim : 3

Netanyahu'yu çileden çıkaran tatbikat! İsrail ordusu özür diledi İsrail bu kez de Suriye'ye saldırdı Azerbaycan cumhurbaşkanını seçiyor ABD Temsilciler Meclisi'nde İsrail'e yardım reddedildi