Papa Francisco'ten skandal sözler! İtalyanlara çağrıda bulundu: Ülkenin iyiliği için daha fazla cinsel ilişkiye girin

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francisco, Roma'da katıldığı bir etkinlik esnasında İtalyanlara şoke eden çağrısında bulundu. Bir kadının bebeğini kutsatmak için gelip köpeğini göstermesi ile sabrı taşan Francisco, ülke genelindeki doğum oranlarındaki rekor düzeyde düştüğünü belirterek, evcil sahibi olmanın çocuk sahibi olmanın yerine geçtiğini dile getirdi. Papa, İtalyanlara, ülkenin iyiliği için daha fazla cinsel ilişkiye girmeleri gerektiğini söyledi.

Papa Francisco'ten skandal sözler! İtalyanlara çağrıda bulundu: Ülkenin iyiliği için daha fazla cinsel ilişkiye girin

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francisco, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile Roma'da katıldığı etkinlikte, ülkedeki doğum oranlarının rekor düzeyde düşmesinden söz ederek İtalyanlara çağrıda bulundu.

Papa, aile kurmanın günümüzde artık yalnızca zenginlerin tercih ettiği, evcil hayvan sahibi olmanın, çocuk sahibi olmanın yerine geçtiğini ifade etti.

KÖPEĞİNİ KUTSAMASINI İSTEMİŞ!
Bir kadının çantasını açıp bebeğini kutsamasını istediği söyleyen Papa, çantanın içinde bir köpekle karşılaştığı anı anlatırken "Sabrım taştı. Birçok çocuğun aç olmasına rağmen bana bir köpek getirdiğini görünce onu azarladım” ifadelerini kullandı.

ABD'den 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklama İsrail'in Gazze'yi vurduğu anların görüntüleri ortaya çıktı Twitter'ın yeni CEO'su kim oldu? İngiliz Guardian: Suriyeliler kaybetmeye hazırlanıyor