Katil İsrail'in kirli algı planı! Önce reklam yaptılar ardından sırtından vurdular

7 Ekim'den beri Gazze'de katliam yapan katil İsrail dünyanın gözü önünde Filistinlilere karşı soykırım gerçekleştirirken aynı zamanda da dünya kamuoyuna yönelik yoğun bir şekilde aldatma savaşı da yürütüyor. Son olarak yaşlı adama yardım ediyormuş gibi fotoğraf çekerek propaganda yapan işgalci İsrail’in, çekilen fotoğrafların ardından yaşlı adamı canice katletti.

Katil İsrail'in kirli algı planı! Önce reklam yaptılar ardından sırtından vurdular
  • Gazze'de sivilleri hedef alarak dünyanın gözü önünde soykırım gerçekleştiren katil İsrail, Gazze'ye ölüm yağdırıyor. İşgalciler ayrıca Batı Şeria ve Kudüs'te de çağdışı zulümlere başvuruyor. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana "soykırım" derecesine varan saldırılarında ise ölü sayısı her geçen dakika artıyor.
Katil İsrail'in kirli algı planı! Önce reklam yaptılar ardından sırtından vurdular - Resim : 1

İSRAİL'DEN ALDATMA SAVAŞI

  • Diğer yandan işgalci İsrail, 7 Ekim'den bu yana dünya kamuoyuna yönelik yoğun bir şekilde aldatma savaşı da yürütüyor. Son olarak İsrail askerleri önce 79 yaşındaki Beşir Hacı'ya yardım ediyormuş gibi fotoğraf çekerek propaganda yaptı.
Katil İsrail'in kirli algı planı! Önce reklam yaptılar ardından sırtından vurdular - Resim : 2

ÖNCE ALGI SONRA KATLİAM

  • Beşir Hacı isimli Filistinlinin fotoğraflarını paylaşarak, "Askerlerimiz savaşçı olmadan önce insandır. Gazze'nin kalbinde yardıma muhtaç yaşlı bir Filistinliye yardım ediyoruz" ifadeleri ile yalana başvuruldu.
Katil İsrail'in kirli algı planı! Önce reklam yaptılar ardından sırtından vurdular - Resim : 3

FOTOĞRAFINI ÇEKİP ÖLDÜRDÜLER

  • Katil İsrail 'Yaşlıların güvenini sağlıyoruz' algısıyla fotoğrafları dünyaya servis ettikten sonra Filistinli Beşir Hacı'yı Gazze'nin güneyine ulaşmaya çalışırken katletti.
Gazze'de 15 bin bebek risk altında İngiltere Başbakanı ihanetle suçlandı Biden İsrailli esirlere seslendi: Dayanın geliyoruz İsrail, BM'yi hedef aldı