Metroda panik dolu anlar: Her yer kana bulandı

Kanada'nın Toronto kentindeki bir metroda henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişinin arasında çıkan tartışma kısa bir süre içerisinde büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Metroda herkesin içerisinde karşısındakini bıçaklayan şahıs korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. O anlar kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kanada'nın Toronto kentindeki bir metroda dehşet dolu anlar yaşandı.

İki kişi arasında çıkan ve nedeni henüz bilinmeyen tartışmanın büyümesi ile karşısındakini bıçakla yaralayan adam metrodaki insanlara korku dolu anlar yaşattı.

Bıçaklı saldırgan
Bıçaklı saldırgan

Bıçaklanarak kanlar içerisinde kalan adam metroda "Hayır, hayır, hayır. Yardım edin!" diyerek koştururken yerdeki kanları ve bıçaklı kovalamacayı gören kişiler metronun diğer yönüne doğru koşturmaya başladı.

Metroda panik dolu anlar: Her yer kana bulandı - Resim : 2

Eglinton istasyonuna yaklaşırken meydana gelen olayda ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırırken saldırganın güvenlik güçleri tarafından arandığı öğrenildi.

Sıcak havadan 4 kişi hayatını kaybetti ABD istihbaratı duyurdu: Uzaylılar aramızda ve silahlanıyorlar! Meğer yemek yerken boğazına... NATO'dan flaş Türkiye-İsveç açıklaması