Kalıcı ereksiyona neden olan örümcek alarma geçirdi!

Avusturya'nın Krems an der Donau kentinde bulunan bir süpermarketin muz reyonunda rastanan 'uzun ve acı dolu kalıcı ereksiyona' neden olduğu bilinen örümcek yetkilileri alarma geçirdi. Market bir haftalığına kapatılırken Viyana'ya yaklaşık bir saat uzaklıkta bulunan Penny isimli zincir marketin de aynı olay nedeniyle 8 Ağustos'tan bu yana kapalı olduğu öğrenildi.

Kalıcı ereksiyona neden olan örümcek alarma geçirdi!

Avusturya'nın Krems an der Donau kentinde bulunan bir süpermarkette uzun ve acı dolu kalıcı bir ereksiyona neden olduğu bilinen Brezilya Gezgin Örümceği'nin görülmesi üzerine yetkililer alarma geçti.

Kırmızı ve siyah renklerde olan yaklaşık 10 santimetre uzunluğundaki örümceğin yakalanması için çağrılan itfaiye ekipleri örümceğin görüldüğü muz reyonunu kapattı.

Brezilya Gezgin Örümceğinin görüldüğü market kapatıldı
Brezilya Gezgin Örümceğinin görüldüğü market kapatıldı

Örümceğin bulunamaması ile birlikte market bir haftalığına kapatıldı.

Öte yandan Viyana'ya yaklaşık bir saat uzaklıkta bulunan Penny isimli zincir marketin de aynı olay nedeniyle 8 Ağustos'tan bu yana kapalı olduğu öğrenildi.

Brezilya Gezgin Örümceği
Brezilya Gezgin Örümceği

KALICI EREKSİYONA NEDEN OLUYOR

'Brezilya Gezgin Örümceği' olarak bilinen örümcek türü saatlerce süren ereksiyonu tetikliyor. Örümceğin ısırdığı kişilerin kan basıncı yükseliyor ve tüm vücutlarında acı duyuyorlar. Georgia Tıp Fakültesi'nden Romulo Leite, söz konusu örümcek türü üzerine yaptığı araştırmalara dayanarak, "Ereksiyon, acı ve rahatsızlık hissinin yanında örümceğin ısırdığı herkesin deneyimleyeceği bir yan etki. Bunun, nihayetinde erektil disfonksiyon rahatsızlığının tedavisi için gerçek ilaçların geliştirilmesini beraberinde getirmesini umuyoruz" dedi.

Rusya: Kırım saldırısı cevapsız kalmayacak! Fransız bayraklarını indirip ay yıldızı astılar Canlı yayında silahlı saldırı: 2'si Türk 3 ölü Yunan'ın gözü Abdülhamid Han'da