Jeffrey Epstein davasında ismi geçen Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Banu Küçükköylü kimdir?

Başta ABD olmak üzere tüm dünyada geniş yankı uyandıran Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalının mahkeme kayıtları yayımlandı. Aralarında birçok ünlü ismin yer aldığı pedofili skandalında ismi geçen Türkiye Güzeli Banu Küçükköylü sessizliğini bozdu.

Jeffrey Epstein davasında ismi geçen Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Banu Küçükköylü kimdir?
  • Jeffrey Epstein skandalındaki 'Türkiye' detayıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ederken, pedofili skandalında tutuklandıktan sonra cezaevinde şaibeli bir şekilde intihar eden Jeffrey Epstein’in mahkeme kayıtları yayımlandı.
  • Aralarında pek çok ünlü ismin yer aldığı listede bir Türk kadının isminin de yer alması dikkatlerden kaçmadı.
  • Söz konusu kadının Banu Küçükköylü olduğu ortaya çıkarken bir anda 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusu gündeme geldi.
  • Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katılan isim olduğu iddia edilirken, o anlara ait görüntüler de ortaya çıtı.
  • Küçükköylü ise çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozarak ilk kez konuştu. 

Jeffrey Epstein davasında ismi geçen Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Banu Küçükköylü kimdir? - Resim : 3

  • Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, Donald Trump, Bill Clinton, Stephen Hawking, Prens Andrew, Maxwell başta olmak üzere dünyaca ünlü isimlerin adının geçtiği pedofili ve istismar davasının lideri Epstein'in yaptığı iğrenç olaylar ve yaşananlar herkesi hayrete düşürdü.
Jeffrey Epstein davasında ismi geçen Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Banu Küçükköylü kimdir? - Resim : 4
Jeffrey Epstein

'ADRENOCHROME' OLARAK BİLİNEN ÇOCUK KANINI ZENGİNLERE SATIYORDU

  • Küçük yaştaki çocuklara yönelik cinsel taciz, tecavüz, fuhuş gibi küresel organizasyon şebekesi kuran Epstein'in "Adrenochrome" olarak bilinen çocuk kanını zenginlerin ömrünü uzatmak için sattığı iddia edildi.
  • Bir Türk kadının da adı geçtiği skandalda 1999 depremi sonrası kaybolan çocukların söz konusu skandal şebekesi tarafından kaçırıldığı iddiaları da geniş yankı buldu.
  • Dava dosyasında mağdur olarak ifade veren Türk'ün isminin ise Banu Küçükköylü olduğu ortaya çıkarken bir anda 'Banu Küçükköylü kim?' sorusu gündeme geldi.
  • Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, Banu Küçükköylü’nün 1990’lı yıllarda Türkiye’de güzellik yarışmasına katıldığını açıkladı ve görüntülerini paylaştı.

Jeffrey Epstein davasında ismi geçen Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Banu Küçükköylü kimdir? - Resim : 6

  • Söz konusu haberlerin ardından Küçükköylü sesizliğini bozdu.
  • VOA Türkçe'den Mehmet Sümer'e konuşan Küçükköylü, 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığını ve bir dönem de Amerika'da yaşadığını belirtti.
  • Küçükköylü ayrıca, Epstein'la ve söz konusu davayla yakından uzaktan ilgisi olmadığını ortada bir isim benzerliği olduğunu söyledi.

Jeffrey Epstein davasında ismi geçen Türkiye güzeli sessizliğini bozdu! Banu Küçükköylü kimdir? - Resim : 7

  • Küçükköylü ile görüşen gazeteci Sümer'in yaptığı paylaşım şöyle:
"Epstein iddianamesinde uçak listesinde ismi geçen Banu Küçükköylü olduğu düşünülen Banu hanımla görüştüm. Banu hanım kendisinin 1991 yılında güzellik yarışmasına katılan, bir dönem Amerika'da yaşayan biri olduğunu ancak Epstein ile ve davayla yakından uzaktan ilgisi olmadığını ortada bir isim benzerliği olduğunu anlattı."

"Kendisinin isminin Refia Banu Küçükköylü olduğunu, 2 sene önce İngiliz The Sun gazetesinin de kendisine ulaşıp konuşması için çok büyük paralar teklif ettiğini ancak onlara da iddianamede geçen kişinin kendisi olmadığını anlattığını söyledi."

Pedofil Epstein dava dosyasında 5. perde! Türkiye detayları hakkında ne biliniyor? Afganistan'da 6,3 büyüklüğünde deprem! İsrail, Lahey'de yargılanıyor! ABD'de bomba ihbarı