İsrailli vekilden canlı yayında kan donduran Gazze itirafı!

İşgalci İsrail 7 Ekim Cumartesi gününden itibaren Gazze'ye havadan, karadan ve denizden ölüm yağdırıyor. Terör ordusu, kadın çocuk yaşlı ayırt etmeden yerleşim yerlerini hedef alırken, İsrailli milletvekili Tali Gottlieb, katıldığı canlı yayında kan donduran sözler sarf etti. İşgali itiraf eden Gottlieb, ''Gazzelileri bize bilgi vermek için yalvaracak hale getirmeliyiz.'' dedi.

İsrailli vekilden canlı yayında kan donduran Gazze itirafı!

İsrail'in 48 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde öldürülenlerin sayısı 322 artarak 14 bin 854'e yükseldi.

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin Medya Ofisi'nden bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

İsrailli vekilden canlı yayında kan donduran Gazze itirafı! - Resim : 1

Açıklamaya göre, İsrail saldırılarında Gazze'de 7 Ekim'den bu yana öldürülenlerin sayısı 6 bin 150'den fazlası çocuk, 4 binden fazlası kadın olmak üzere 14 bin 854'e yükseldi.

Saldırılarda yüzde 75'i kadın ve çocuk olmak üzere yaralananların sayısı da 36 bini aştı.

İsrailli vekilden canlı yayında kan donduran Gazze itirafı! - Resim : 2

İsrail, Gazze'de Filistinli ailelere karşı 1400'den fazla katliam gerçekleştirdi.

İsrail saldırılarında yıkılan binaların enkazında veya cenazeleri sokaklarda kalan, 4 bin 700'den fazlası kadın ve çocuk olmak üzere yaklaşık 7 bin kişi ise kayıp durumda.

İsrailli vekilden canlı yayında kan donduran Gazze itirafı! - Resim : 3

CANLI YAYINDA KAN DONDURAN SÖZLER

İşgalci İsrail tüm dünyanın gözü önünde katliam yaparken, kan donduran itiraflar gelmeye devam ediyor. İsrailli milletvekili Tali Gottlieb, katıldığı canlı yayında kan donduran sözler sarf etti.

İsrailli vekilden canlı yayında kan donduran Gazze itirafı! - Resim : 4

 'GAZZELİLERİ YALVARACAK HALE GETİRMELİYİZ'

Katliamı itiraf eden Gottlieb, ''İşgal sözcüğü bizim için kutsal bir sözcük. Kuzey Gazze'nin tamamını alacağız. Gazzelileri bize bilgi vermek için yalvaracak hale getirmeliyiz. Onlara yiyecek, yakıt ve su ulaştırılmasına izin verildikçe bu mümkün olmaz.'' ifadelerini kullandı.

BM'ye ait okula saldırı: 27 ölü Yine Çin yine salgın! Vakalar yayılıyor 13 İsrailli rehinenin ve ateşkesin başlayacağı saat açıklandı TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Gazze çağrısı!