İsrail'in Han Yunus ve Refah saldırılarında onlarca Filistinli öldü

Son dakika haberleri... Kana doymayan İsrail, Han Yunus ve Refah'a saldırılarına devam ediyor. Filistin resmi ajansı WAFA'nın yaptığı açıklamada, "Saldırılarında en az 27 Filistinli öldürüldü" ifadelerine yer verildi.

İsrail'in Han Yunus ve Refah saldırılarında onlarca Filistinli öldü
  • Filistin resmi ajansı WAFA tarafından yapılan açıklamada, "İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus ve Refah kentlerine yönelik saldırılarında en az 27 Filistinli öldürüldü" ifadelerine yer verildi.

İsrail'in Han Yunus ve Refah saldırılarında onlarca Filistinli öldü - Resim : 1

HAVA SALDIRISIYLA VURDU

  • Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki bazı bölgelere ve güneyindeki Han Yunus ile Refah kentlerine hava saldırıları düzenledi.
  • İsrail ordusu, Refah kentindeki Aşur ve Ebu Ziya ailelerinin evlerine düzenlediği saldırılarda en az 27 Filistinliyi öldürdü.

İsrail'in Han Yunus ve Refah saldırılarında onlarca Filistinli öldü - Resim : 2

  • Ayrıca İsrail'in topçu birlikleri Gazze kentinin doğusundaki Ed-Derc ve Et-Tuffah mahalleleri ile Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya beldesini bombaladı.
İsrail Gazze Filistin
İsrail kendi vatandaşlarını vurdu Biden'ın yönetiminden Beyaz Saray önünde eylem Etiyopya'da facia! 176 kişi açlıktan öldü Üst üste yığılmış cesetler!