İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü

İsrail ordusunun 7 Ekim'de Hamas'a karşı başlattığı saldırılar Filistin'in Gazze Şeridi'nde devam ediyor .Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın aktardığı bilgilere göre, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilenlerin sığındığı bir okulu bombalaması sonucu 5 kişi öldü. İşte detaylar...

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü
  • Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlere yönelik sürekli ihlallere karşılık verme" gerekçesiyle İsrail'e 7 Ekim'de kapsamlı saldırı düzenledi.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 1

  • İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında en az 8 bini çocuk, 6 bin 200'ü kadın olmak üzere, 18 bin 787 Filistinli öldü.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 2

  • Enkaz altında binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı tahrip ediliyor.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 3

  • Gazze'de, silah zoruyla abluka altında yerinden edilen 1,9 milyon Filistinli, barınma, gıda, temiz su, ilaç ve sağlık hizmetlerinden yoksun şekilde yaşam mücadelesi veriyor.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 4

  • Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın son aktardığı bilgilere göre, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilenlerin sığındığı bir okulu bombalaması sonucu 5 kişi öldü.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 5

  • Filistin resmi haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail güçleri, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentini gece boyunca obüslerle hedef aldı.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 6

  • İsrail ordusunun yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okulu bombalaması sonucu en az 5 Filistinli öldürüldü, onlarcası da yaralandı.

İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! Sivillerin sığındığı okulu bombaladılar: 5 kişi öldü - Resim : 7

Kaynak: AA

İsrail Filistin Gazze
ABD'den İsrail'e 'soykırıma devam' mesajı! Japonya mülteciler için 3 milyon dolar ayıracak Gazze'de iletişim bir kez daha kesildi Katil ordusu bunu da yaptı!