İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana durmaksızın saldırdığı Filistin'in Gazze Şeridi'nde adeta katliam yaşanıyor. İsrail ordusu kadın-sivil, yaşlı-çocuk dinlemeden insanlık dışı soykırımına devam ediyor. İsrail keskin nişancıları son olarak hastanede çalışan bir sağlık görevlisini hedef aldı. İsrail keskin nişancıları, kuşatma altında bulunan Gazze'nin kuzeyindeki El-Avde Hastanesi'nde bir çalışanı hedef alarak öldürdü.

İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü
  • İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü - Resim : 1

  • Saldırılarına ara vermeden devam eden İsrail ordusu savaş suçu işlemeye devam ediyor.

İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü - Resim : 2

  • Son olarak Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan gelen yazılı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde birkaç gündür kuşatma altında tuttuğu El-Avde Hastanesi'nde çalışan bir görevli kadını hedef aldığı belirtildi.

İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü - Resim : 3

  • İsrail'in keskin nişancılarının hedefi olan Filistinli kadının hayatını kaybettiği aktarılan açıklamada, kuşatma altında tutulan hastanede bulunanların "su, yiyecek ve ilaca" erişemediğini, alıkoyma ve işkenceye de maruz kaldıkları vurgulandı.

İsrail kana doymadı! Keskin nişancılar El-Avde Hastanesinde çalışan kadını öldürdü - Resim : 4

  • Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, 19 Aralık'ta yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin, El-Avde Hastanesi'ni askeri kışlaya dönüştürdüğünü belirterek, 80'i sağlık personeli yaklaşık 240 kişiyi de alıkoyduğunu duyurmuştu.
İsrail Filistin Gazze
Yunanistan, Kızıldeniz'e fırkateyn gönderecek Prag'da üniversiteye silahlı saldırı Rusya Soyuz-2.1b taşıyıcı roketi gökyüzüne fırlattı Gazze'deki sağlık merkezlerine 493 saldırı doğrulandı