İsrail Gazze'nin dışında Batı Şeria'da da kan döküyor! İHA saldırısında 3 Filistinli öldü

İsrail'in Filistin topraklarında yaptığı zulüm dünyanın gözü önünde devam ediyor. Gazze'deki soykırım devam ederken, İsrail ordusu Batı Şeria'da da sivil katliamı yapıyor. Ordunun son İHA saldırısında 3 Filistinlinin öldüğü belirtildi.

İsrail Gazze'nin dışında Batı Şeria'da da kan döküyor! İHA saldırısında 3 Filistinli öldü
  • İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği saldırıda 2 Filistinliyi öldürdü daha önce yaraladığı 1 kişi de kurtarılamadı.

İsrail Gazze'nin dışında Batı Şeria'da da kan döküyor! İHA saldırısında 3 Filistinli öldü - Resim : 1

  • Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, Mahmud Samir Cabir (22) ile Ğays Yasir Şehade (25) İsrail güçlerinin Nur Şems Mülteci Kampı'na İHA ile düzenlediği saldırıda hayatını kaybetti.
  • Saldırıda bazıları ağır, birkaç kişi yaralanırken kimi Filistinliler de İsrail askerlerinin düzenlediği baskınlarda gözaltına alındı.

İsrail Gazze'nin dışında Batı Şeria'da da kan döküyor! İHA saldırısında 3 Filistinli öldü - Resim : 2

İSRAİL GÜÇLERİNİN YARALADIĞI FİLİSTİNLİ KURTARILAMADI

  • İsrail güçlerinin 12 Aralık'ta Batı Şeria'daki Cenin Mülteci Kampı'na İHA ile düzenlediği baskında yaralanan ve Er-Razi Hastanesinde tedavi gören Leys Ebu Nemir de kurtarılamadı.

İsrail Gazze'nin dışında Batı Şeria'da da kan döküyor! İHA saldırısında 3 Filistinli öldü - Resim : 3

  • İsrail ordusunun 12 Aralık'ta Cenin kentine düzenlediği baskın ve buradaki kampa uyguladığı kuşatma 3 gün sürmüştü. İsrail güçleri, bu sürede 12 Filistinliyi öldürmüş ve ağır bir yıkım bırakarak geri çekilmişti.
  • Filistin Sağlık Bakanlığının verilerine göre 7 Ekim'den bu yanan işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te İsrail güçleri ve yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 294'e yükseldi.

İsrail Gazze'nin dışında Batı Şeria'da da kan döküyor! İHA saldırısında 3 Filistinli öldü - Resim : 4

ABD 14 İHA düşürdü Ateşkes ve rehine takası olacak mı? İsrail insanları diri diri gömdü İngiltere Başbakanı'ndan 'düzensiz göç' açıklaması