İsrail Batı Şeria'da da katliama geçti! Ölü sayısı artıyor

Son dakika haberleri... Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da da katliam yaptığı belirtildi. Bakanlık, "7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 110 Filistinli öldü, 1900 kişi yaralandı." ifadelerine yer verdi.

İsrail Batı Şeria'da da katliama geçti! Ölü sayısı artıyor

İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 110 Filistinli öldü, 1900 kişi yaralandı.

İsrail ordusu Gazze’ye yeni bir "nokta operasyonu" düzenlediğini duyurdu

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, kara güçlerinin Gazze’nin orta bölgesine düzenlediği nokta

operasyonuna savaş uçakları ve insansız hava araçlarının (İHA) da destek verdiği ifade edildi.

İsrail Batı Şeria'da da katliama geçti! Ölü sayısı artıyor - Resim : 1

Operasyon sırasında, hava araçları ve topçu birliklerinin Şücaiyye bölgesi başta olmak üzere Gazze’nin genelinde Hamas’ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugaylarına ait olduğu öne sürülen bölgeleri vurduğu aktarıldı.

Kara güçlerinin nokta operasyonun ardından Gazze’den İsrail topraklarına geri döndüğü ve askerlerden yaralanan olmadığı kaydedildi.

İsrail Batı Şeria'da da katliama geçti! Ölü sayısı artıyor - Resim : 2

İsrail ordusu dün de Gazze’nin kuzeyine tanklarla nokta operasyonu düzenlediğini duyurmuştu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 110 Filistinlinin öldüğünü, 1900 kişinin yaralandığını duyurdu.

İsrail Batı Şeria'da da katliama geçti! Ölü sayısı artıyor - Resim : 3

Liderlerin köpek hediye etmesi ne anlama geliyor? Ailesini kaybeden muhabir işinin başına döndü İsrail'in vahşi planı ortaya çıktı! İsveç, Kur'an-ı Kerim yakan Momika'yı sınır dışı ediyor