İsrail askerlerinin yaraladığı AA foto muhabiri İstanbul'a getirildi

İsrail ordusunun tutukladığı Filistinliler için destek gösterisi düzenlendi. Gösterileri takip eden Anadolu Ajansı için serbest çalışan Filistinli foto muhabiri Eşref Ebu Amra, İsrailli askerlerin ateş açması sonucu elinden yaralanmıştı. Amra, tedavisinin devamı için İstanbul'a getirildi.

İsrail askerlerinin yaraladığı AA foto muhabiri İstanbul'a getirildi

Yüzlerce Filistinli, Gazze Şeridi'nin doğu sınırındaki Mescid-i Aksa ve Filistinli tutuklular için destek gösterisi düzenledi.

İsrail askerlerinin yaraladığı AA foto muhabiri İstanbul'a getirildi - Resim : 1

İsrail askerleri, destek amacıyla düzenlenen gösteriyi dağıtmak içim ateş açtı. Müdahale sırasında 2013'ten bu yana Anadolu Ajansı için serbest çalışan Filistinli foto muhabiri Eşref Ebu Amra da elinden yaralandı.

İsrail askerlerinin yaraladığı AA foto muhabiri İstanbul'a getirildi - Resim : 2

İsrail askerlerinin Gazze Şeridi sınırında düzenlenen gösterilere müdahalesi sırasında yaralanan Eşref Ebu Amra, tedavisinin devamı için uçakla İstanbul'a geldi.

İsrail askerlerinin yaraladığı AA foto muhabiri İstanbul'a getirildi - Resim : 3

ABD'nin 5. nesil savaş jeti F-35B düştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak İslam düşmanlığı karşısında tepkimizi ortaya koyuyoruz İklim aktivistleri yine sahnede! Brandenburg Kapısı'nı boyadılar İklim aktivistleri yine sahnede! Brandenburg Kapısı'nı boyadılar