İsrail askeri Ido Gal Razon'un itirafları dünyayı şoke etti! Sizin için 40 kişi öldürdüm rüyalarıma geliyorlar

İsrail askeri Ido Gal Razon'un mahkemedeki itirafları sosyal medyada viral oldu. Gazze'deki sivil katliamın ardından servis edilen görüntüler, İsrailli yetkililerin vahşetini bir kez daha gözler önüne serdi. Razon'un "Sizin için 40 kişiyi öldürdüm. Geceleri rüyalarıma geliyorlar, altıma kaçırıyorum ve bana bir terapi bile yapılmadı" sözleri kan dondurdu.

İsrail'in Gazze'deki bebek katliamı devam ederken eski askerleri Ido Gal Razon'un mahkemede verdiği ifadeler yeniden gündem oldu.

İsrail askeri Ido Gal Razon'un itirafları dünyayı şoke etti! Sizin için 40 kişi öldürdüm rüyalarıma geliyorlar - Resim : 1

"BİZİ NEDEN ÖLDÜRDÜN?"

İsrailli yetkilileri işaret ederek "Ben sizin için 40 kişiyi öldürdüm" diyen Ido Gal Razon, mahkemedeki itiraflarıyla dikkat çekti.

Razon'un İsrailli yetkilileri suçladığı anlar dünya basınında gündem olurken, "Geceleri rüyalarıma giriyorlar. 'Bizi neden öldürdün?' diye bana soruyorlar. Bana bir terapi bile yapılmadı." şeklinde konuştu.

İsrail askeri Ido Gal Razon'un itirafları dünyayı şoke etti! Sizin için 40 kişi öldürdüm rüyalarıma geliyorlar - Resim : 2

"GECELERİ ALTIMA KAÇIRIYORUM"

Ido Gal Razon isimli eski İsrail askeri, çıkarıldığı mahkemede kan donduran itiraflarda bulundu.

Duruşma sırasında salondakileri işaret eden eski asker, "Siz diyorsunuz ki teröristlerin eli kana bulanmış. Geceleri travmamdan dolayı altıma kaçırıyorum. Geceleri sizin rüyanıza böyle gelseler yemek yiyebilir misiniz, hayatınızı düzene sokabilir misiniz?" şeklinde çıkıştı.

23 yıl sonra aynı acı! Bu sefer de kardeşlerini kaybetti Japonya'da 6 büyüklüğünde deprem! Netanyahu ve Blinken sığınağa kaçtı Brüksel'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var