İspanya'nın Zaragoza şehrini sel vurdu

İspanya'nın Zaragoza kendini sel vurdu. Mahsur kalan bir kişi, aracın üstüne çıkarak yardım bekledi. Barselona ile tren trafiği bir süreliğine aksarken, kentteki ulaşım felç oldu. İşte görüntüler ve detaylar...

İspanya'nın kuzeydoğusunda bulunan Zaragoza kentinde Türkiye saatiyle 21.00 sularında etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağış, sele sebebiyet verdi. Çok sayıdaki kişi mahsur kalırken, araçlar suda sürüklendi. 

Barselona ile Zaragoza arasındaki tren trafiği bir süreliğine askıya alınırken, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Kentteki ulaşım ise felç oldu.

ARACIN ÜSTÜNE ÇIKIP YARDIM BEKLEDİ

Cadde ve sokakların göle döndüğü şehirde bir kişi, sel sularının ortasında kaldı. Bu yüzden bir aracın üzerine çıkarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin bölgeye gelmesiyle araç üstündeki kişi, sel sularına kapılmaktan kurtuldu. Şimdiye kadar ölü veya yaralının olmadığı kaydedildi.

İspanya'nın Zaragoza şehrini sel vurdu - Resim : 1
Aracın üstüne çıkan kişi

Kaynak: İHA

OceanGate, Titan felaketinin ardından tüm faaliyetlerini durdurdu Bu defile çok konuşulur! Yunanistan'dan skandal! Eşcinselliği yasallaştırıyorlar Elon'dan Threads'e ilk yorum!