İspanya'daki boğa koşusunun sonu kanlı bitti! 1 ölü, 1 yaralı

İspanya'nın Valencia bölgesinde düzenlenen boğa güreşinde facia yaşandı. Sinirlenen boğanın saldırısına uğrayan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Avrupa'nın en önemli ülkelerinden biri olan İspanya'da felaket yaşandı. Kültürel olarak öne çıkan boğa güreşinde birden sinirlenen boğa saldırıya geçince 1 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.

İspanya'daki boğa koşusunun sonu kanlı bitti! 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 1

4 AYRI YERİNDEN DARBE!

Valencia bölgesinde bulunan Pobla de Farnals adlı kasabada düzenlenen etkinlikte, ölen kişinin Valencia bölgesinde bulunan Pobla de Farnals adlı kasabada düzenlenen etkinlikte, ölen kişinin vücudunun 4 ayrı yerine aldığı darbeler nedeniyle akciğer ve karaciğerinden yaralandığını ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı yetkililer tarafından açıklandı.

Pobla de Farnals kasabası yerel meclisi yaşanan bu üzücü olay sebebiyle, kasabadaki boğa koşusu ve diğer tüm etkinliklerin askıya alınması yönünde karar aldı.

Kaynak: İHA

Rus askeri iki Ukraynalı askeri böyle vurdu Ermenistan'da darbe girişimi iddiasıyla 8 gözaltı! Rusya'da İHA ve füze saldırısı! Ermenistan'da darbe iddiası