İspanya sahilinde İngiliz turistlerin köpekbalığı paniği! Canlarını zor kurtardılar

Sıcak havanın tadını çıkarmak için İspanya'ya gidenlerin tatili zehir oldu! Alicante yakınlarındaki Aguamarina Plajı'na yüzmeye giden tatilciler, denizde gizlenen iki metrelik mavi bir köpekbalığını fark etmeleri üzere büyük panik yaşadı. Dehşete düşen tatilciler denizden dışarı fırladı. O anlar çevredeki kişiler tarafından kayda alındı. İnsanları dehşete düşüren köpekbalığının yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir tintorera veya mavi köpekbalığı olduğu düşünülüyor.

İspanya sahilinde İngiliz turistlerin köpekbalığı paniği! Canlarını zor kurtardılar

Sıcak havanın tadını çıkarmak isteyen tatilcilerin keyifli anları kabusa döndü.

İspanya'nın Alicante yakınlarındaki Aguamarina Plajı'na yüzmeye giden tatilciler denizde yüzerken aniden ortaya çıkan dev köpekbalığını görmeleri üzerine dehşete kapılarak sudan dışarı fırladılar.

İçlerinde küçük çocukların da olduğu plaj birbirine girerken bölgedeki cankurtaranlar alarma geçti.

Alicante yakınlarındaki Aguamarina Plajı
Alicante yakınlarındaki Aguamarina Plajı

Köpekbalığının ortaya çıktığı anlarda denizde olan yaşlı bir kadının panik atak geçirdiği öğrenilirken görevlilerin kıyıdan sadece birkaç metre uzaklıkta olan köpekbalığını gözden kaçırdıkları öğrenildi.

İnsanları dehşete düşüren köpekbalığının yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir tintorera veya mavi köpekbalığı olduğu düşünülüyor.

Aguamarina Plajı'ndaki köpekbalığı
Aguamarina Plajı'ndaki köpekbalığı
Kanada'da bir garip 2 Türk! Kardeşinden çırılçıplak kaçtı! Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç oldu Hindistan'daki kasırga felaketi can aldı Ermenistan'da kadınlar askere alınacak