İngiltere'de bir adam güpegündüz çırılçıplak soyunup ağaçla ilişkiye girdi!

İngiltere Salisbury'deki Queen Elizabeth Bahçesi'nde 40 yaşlarındaki bir adam çırılçıplak soyunup insanların ortasında ağaçla kendini tatmin etti. Yaklaşık 25 kişinin olduğu tahmin edilen alanda önce ağacı öpen sapık daha sonrasında şortu ve üstünü çıkararak herkesin gözü önünde ağaçla cinsel ilişkiye girdi. Hayrete düşüren o anlar çevredeki bir vatandaş tarafından anbean kayda alındı.

İngiltere'de bir adam güpegündüz çırılçıplak soyunup ağaçla ilişkiye girdi!

İngiltere Salisbury'deki Queen Elizabeth Bahçesi'nde akıl almaz bir skandala imza atıldı.

Yaklaşık 25 kişinin olduğu tahmin edilen açık alanda 40 yaşlarındaki bir adamın güpegündüz sapıkça eylemini gerçekleştirdiği görüldü.

Çevrede bulunan bir vatandaş tarafından kayda alınan o anlarda, adamın ilk önce ağaç kütüğünü öptüğü daha sonra ise şort ile üstünü çıkartıp çırılçıplak ağaca sürtündüğü göründü.

Çevrede ağaçla kendini tatmin eden adamı görenlerin polise haber vermesi ile birlikte olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi.

Ağaçla kendini tatmin eden adamın o anları
Ağaçla kendini tatmin eden adamın o anları

TUTUKLANDI

Skandal olay ile ilgili açıklama yapan Wiltshire Polisi sözcüsü, ağaçla kendini tatmin eden şahsın tutuklandığını belirtti.

Gözaltına alınan şahsın sorgusunun devam ettiği ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kremlin duyurdu: Putin, Türkiye’yi ziyaret etmeyi planlıyor Sırbistan'da OHAL ilan edildi Norveç Kralı kırmızı halıda düştü Nusret, orada tutunamadı