İngiltere'de soyduğu marketin kepengine sıkışarak yakalandı

İngiltere Newcastle'ın güneyindeki bir markete giren soyguncu, kasiyere bıçak çekerek tehdit etti ve alkollü içecekleri çalarak kaçmaya çalıştı. Soyguncudan önce davranan kasiyer, dışarı çıkarak marketin kepenklerini kapattı. Hırsız, çıkmaya çalışırken otomatik olarak kapanan kepengin altında sıkıştı ve gözaltına alındı.

Olay, Newcastle kentinin güneyinde meydana geldi. Kentteki bir markete giriş yapan soyguncu, 6 tane alkollü içeceği çalmak için kasaya yöneldi ve kasiyere bıçak çekti. Polis, soyguncunun tehdit ettiğini belirtti.İngiltere'de soyduğu marketin kepengine sıkışarak yakalandı - Resim : 1Güvenlik kamerası görüntüsünde, soyguncudan hızlı davranan kasiyerin dışarıya çıkarak kapıyı tuttuğu görülüyor. Hırsız ise kapıyı açmaya çalıştı. Kasa görevlisi daha sonra kumandayla kepengi indirmeye başladı. Soyguncu kapıyı zorla açtı fakat kapanmak üzere olan kepengin altına girince sıkıştı. Daha sonra olay yerine intikal eden polis, hırsızı gözaltına aldı.

İngiltere'de soyduğu marketin kepengine sıkışarak yakalandı - Resim : 2"SOYGUN BAŞLADIĞI YERDE BİTTİ"

Polis Teşkilatı Dedektifi Paul Mawson, “Bizim için çok zor bir gözaltı olmadı. Dürüst olmak gerekirse soygun başladığı hızla sona erdi” dedi. Yapılan açıklamada, 30 yaşında olduğu ifade edilen soyguncunun 15 Haziran'da duruşmasının yapıldığı ve 3 yıl 4 ay hapis cezası aldığı duyuruldu.İngiltere'de soyduğu marketin kepengine sıkışarak yakalandı - Resim : 3

Kaynak: DHA

İngiltere Liverpool
Uzayda yaşam var mı! Bilim insanlarından heyecanlandıran keşif! Enceladus'ta fosfor bulundu 7,2 büyüklüğünde depremle sallandılar 6 yaşındaki oğullarını 'trans' olarak duyurdular Dünyaca ünlü kalede dehşet!