Gerçek Squid Game yarışmacıları, yapım şirketini dava etmeyi düşünüyor: Hayvanlara böyle davranmazdınız.

İngiltere'de çekilmeye başlayan Reality Show Squid Game hakkında ilginç iddialar geldi. Oyunda yer alan oyuncuların iddialarına göre yapım şirketi yarışmacılara işkence ediyor, bir hayvana gösterilmeyecek muameleyi gösteriyor. Dondurucu soğukta kalanlar, kriz geçirenler, hastaneye kaldırılanlar her gün artıyor. Oyuncular gördükleri bu muameleler karşısında yapım şirketini dava etmeyi düşünüyor.

Gerçek Squid Game yarışmacıları, yapım şirketini dava etmeyi düşünüyor: Hayvanlara böyle davranmazdınız.

Netflix, İngiltere'de çekilen reality show Squid Game yarışmacılarının hayvan gibi muamele gördüklerini iddia edilmesiyle birlikte yasal işlemle karşı karşıya kalabilir.

İlk oyunda yarışmacıların -3°C sıcaklıkta saatlerce ayakta durmaları gerektiği iddia edilmişti.

Katılımcılar, ölümcül bir yarışma olan Squid Game hakkında vurulan korkunç Kalamar Oyununa dayanan oyun şovunun, Pazartesi -3 ° C'lik sıcaklıklarda saatlerce ayakta durmaları istendiğinde hızla bir kabus haline geldiğini söyledi.

Gerçek Squid Game yarışmacıları, yapım şirketini dava etmeyi düşünüyor: Hayvanlara böyle davranmazdınız. - Resim : 1

"İŞKENCE GÖRDÜK"
Bir oyuncu, konuyla alakalı "Sekiz saat boyunca işkence gördük. Biz sadece yemdik. Hayvanlara böyle davranmazdınız. Gösterinin zor olması gerektiğini biliyorum ama insanlık dışı hissettirdi" dedi.

PEMBE KURDELELİ TABUT BİLE VAR
Oyuncuların iddialarına göre, orijinal şovda olduğu gibi sete pembe kurdeleli siyah bir tabut dahi getirildi.

Oyunculardan biri "Bize yardım etmekten ziyade iyi bir atış yapmaya öncelik verdiklerini hissediyorum" dedi.

Bir başka yarışmacı ise oyundaki molalardan birinde bir kadının önlerinde çöktüğünü gördüklerini söyledi. Oyuncular, "Bana nöbet gibi görünen bir şey yaşamaya başlamadan önce kafasının yere çarpması stüdyonun etrafında yankılandı. Sonra başka bir bayan çöktü. Sinekler gibi düşüyorlardı" açıklamasını yaptı.

Yapımcılar yarışmacılara -3Clik sıcaklıkta oynan ilk oyun için ısı pedleri vermiş ancak kameralar dönmeye başlamadan önce geri almışlardı.

Gerçek Squid Game yarışmacıları, yapım şirketini dava etmeyi düşünüyor: Hayvanlara böyle davranmazdınız. - Resim : 2

ON BÖLÜMLÜK MİNİ ŞOV OLACAK
Yayın evi, 456 kişiyi, 3.7 milyon sterlinlik bir ödül için yarışmaya davet etmişti. Düzenlenen şov, on bölümlük bir dizi olarak Netflix'te yayınlanacak.

HAREKET EDEN VURULUYOR
Kurgusal 2021 Güney Kore dizisinde oyunu kaybeden oyuncular makineli tüfekle vurulmuştu.

Reality show versiyonundakilere, duraklama sırasında hareket ederlerse otomatik olarak tetiklenmeleri ve vurulmuş gibi görünmeleri için kıyafetlerin altında kan pedleri verildi.

ŞOV HAKSIZLIK YAPIYOR İDDİASI
Bazı oyuncular, gösterilerin haksız olduğundan ve yanlış bir şekilde elenmekten şikayet etti.

Salı günü yabancı basında yayınlanan bir videoda, 44 elenen, evlerine dönüş uçuşlarını eklerken "Hareket edemedik" sloganlarını atmak için toplandı.

Bir yarışmacı şöyle dedi: "Kan paketim, diğer birçok insanın yaptığı gibi, hareket etmediğimde bile patladı."

Gerçek Squid Game yarışmacıları, yapım şirketini dava etmeyi düşünüyor: Hayvanlara böyle davranmazdınız. - Resim : 3

ÜLKE DIŞINDAN GELİP YARIŞAN VAR
Bazı oyuncular yarışmaya katılmak için ABD, Dubai, Yeni Zelanda ve Avustralya gibi uzak yerlerden gelmişti.

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
Oyun şovu, Bedford yakınlarındaki eski bir RAF üssü olan Cardington Studios'ta çekiliyor.

Netflix, oyun sırasında kimsenin ciddi şekilde yaralanmadığını sadece üç kişinin tıbbi yardıma ihtiyaç duyduğunu açıkladı.

Yayın devi, Netflix ile şovu yapan iki yapım firması olan Studio Lambert ve The Garden ile birlikte, "katkıda bulunanların bakımını yüksek öncelik olarak aldığını ve düzenli tuvalet molaları, su ve yiyeceklerin kategorik olarak üretimde standart bir uygulama olduğunu" söyledi.

Zelenski: Şimdi önemli olan şey hız Alman Stern dergisi haddini aştı Zelensky'den ABD'ye tank teşekkürü Almanya ve Ukrayna arasında kritik görüşme