40 yaşındaki adamın martıyla cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi: Cezası sadece 24 hafta!

İngiltere'nin Sunderland kentinde akla mantığa sığmayan bir olay gerçekleşti. Roker Caddesi'nde gece saat 1 sıralarında sokağın ortasında hayvanların olduğu cinsel içerikli video izleyen 40 yaşında David Lee, pantolonunu indirdiği esnada yanına gelen martıya tecavüz etti. Kuşla cinsel ilişkiye giren Lee'ye 24 hafta hapis cezası verildi.

40 yaşındaki adamın martıyla cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi: Cezası sadece 24 hafta!

Akılalmaz olay, İngilete'nin Sunderland kenti Rokar Caddesi'nde gece 1 sıralarında gerçekleşti.

40 yaşlarında olan David Lee, iddilara göre gecenin bir vaktinde bir martıyı kovalarken görüldü. Martıyı bacaklarının arasında sıkıştıran Lee, telefonunu da önünde duran bir kutunun üzerine yerleştirip zavallı hayvanla cinsel ilişkiye girdi.

İddialarda, sokağın ortasında hayvana tecavüz eden adamın, hayvanla işi bittiğinde martıyı tekmeleyerek attığı, durumu fark eden bir kişinin Lee'nin yanına gitmesiyle adamın kendisini hasta bir hayvanı veterinere götürmek için çabaladığı şeklinde savunduğu öğrenildi. Ancak Lee'nin telefonuna bakıldığında hayvanların olduğu cinsel içerikli bir filmin oynatıldığı görüldü.

David Lee
David Lee

Ülkenin Güney Tyneside Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan Lee, ringa martısıyla ilgili olarak kuşa gereksiz yere acı çektiren cinsel bir eylemde bulunmaktan 24 hafta hapis cezası alırken, 10 yıl boyunca hayvan beslemesi yasaklandı.

Ayrıca mahkemeye bir psikiyatristin Lee'de "dengesiz kişilik bozukluğu" ve "gerçeklikten kopukluk" teşhisi konulduğu söylendi.

David Lee
David Lee
Bakan Fidan: Ukrayna'nın bağımsızlığını, egemenliğini sağlamaya kararlıyız Martının sincabı yediği görüntüler viral oldu Kardeş ülke ile ortak tatbikat başladı Fransa'nın başkenti Paris'te patlama!