İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı!

İngiltere’de Thames Nehri’nin altındaki demiryolu tünelinde meydana gelen su baskını sonucu tren seferleri iptal oldu. Avrupa'ya gitmeyen 30 bin yolcu istasyonlarda mahsur kaldı.

İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı!
  • Ada’nın güney kesiminde bulunan Ebbsfleet ile Londra’daki Saint Pancras uluslararası tren istasyonları arasındaki bölümde oluşan gelen baskınlar en az 43 tren seferinin iptal edilmesine sebep oldu.

İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı! - Resim : 1

30 BİN YOLCU MAHSUR KALDI

  • Baskının özellikle de İngiltere’yi Kıta Avrupası’na bağlayan hatları etkilediği, bu sebepten dolayı yılbaşı kutlamaları için başta Fransa olmak üzere diğer Avrupa ülkelerine gitmek isteyen yaklaşık 30 bin yolcu istasyonlarda mahsur kaldı.

İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı! - Resim : 2

İPTAL EDİLEN SEFER SAYISI ARTABİLİR

  • Ülkede yüksek hızlı tren hizmeti veren Eurostar firması, yaptığı açıklamada problemin çözülmesi için yetkililerin çalışmalarını sürdürdüğü, ancak bu süre zarfında iptal edilen sefer sayısının artabileceği uyarısında bulunuldu.

İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı! - Resim : 3

  • Firma, Londra’dan Paris, Brüksel ve Amsterdam’a sefer gerçekleştiren seferlere bilet alan yolcularının bilet ücretlerinin iadesini alabileceklerini veya tarih değişimi yapabileceklerini duyurdu.

İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı! - Resim : 4

İngiltere karıştı! Tüneli su bastı, seferler iptal edildi, 30 bin yolcu mahsur kaldı! - Resim : 5

İsrail 21 bin 822 sivili öldürdü İsrail savaş kabinesinden Katar'ın esir önerisine yeşil ışık Endonezya'da 6,5 büyüklüğünde deprem Fransa'dan imam kararı!