Hastane tuvaletinde doğum yapıp çöpe attı! Arkasına bile bakmadan giden genç kız şoke etti

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 19 yaşındaki Alexee Trevizo sırt ağrısı rahatsızlığıyla geldiği hastanede kendisini tuvalete kilitleyerek bebek dünyaya getirdi. Gizli gizli bebeğini doğurduktan sonra çöp kutusuna atarak kaçan cani anne birinci derece cinayet ile suçlanıyor.

Hastane tuvaletinde doğum yapıp çöpe attı! Arkasına bile bakmadan giden genç kız şoke etti

Hastane tuvaletinde bebeğini dünyaya getirip çöpe attı!

ABD'nin New Mexico eyaletinde 19 yaşındaki Alexee Trevizo hastane tuvaletinde doğum yaptığını ve bebeğinin ölü dünyaya geldiği için çöp tenekesinin içinde gizlediğini anlatınca tutuklandı. Cani anne bebeğini gizli saklı doğurduktan sonra birinci derece cinayetle ya da alternatif olarak bir çocuğu ölümle sonuçlanacak şekilde taciz etmekle ve kanıtları tahrif etmekle suçlandı.

Hastane tuvaletinde doğum yapıp çöpe attı! Arkasına bile bakmadan giden genç kız şoke etti - Resim : 1

CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ KABUL ETMEDİ
New York Post’ta yer alan habere göre Trevizo’nun polis kayıtlarına göre erken saatlerde New Mexico ve Teksas sınırındaki bir hastaneye geldiği belirlendi. Testler hamile olduğunu ortaya çıkarsa da Trevizo cinsel ilişkiye girdiğini reddetti ve kendisini tuvalete kilitledi. Tuvalette doğum yapan kadın bebeğini çöp kutusuna atarak olay yerinden uzaklaştı. Tuvalet zemininde kan lekelerini gören sağlık ekiplerinin polise haber vermesi üzerine olayın araştırılmasıyla gerçek ortaya çıktı.

Rock and Roll'un kraliçesi, efsane şarkıcı Tina Turner hayatını kaybetti! Küçük kızına estetik işlem yaptırdı! Eleştiri yağmuruna tutuldu Beyaz Saray, Rusya'ya tepki gösterdi Tuvalete düşen yüzük 13 sene sonra bulundu