Harris neden röportaj vermiyor? Trump'tan açıklama

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Biden'dan sonraki yeni rakibi Kamala Harris'in 'beceriksizliğini' gizlemek için basınla konuşmaktan kaçındığını iddia etti.

Harris neden röportaj vermiyor? Trump'tan açıklama
  • Eski ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat Parti başkan adayı Harris'in röportaj vermeyi reddetmesi ile ilgili haberleri değerlendirdi.

"BİDEN SADECE PERİŞANDI, HARRİS İSE SADECE BECERİKSİZ"

  • Sosyal medya hesabından açıklama yapan Trump, "Çünkü ekibi onun soruları yanıtlamaktan aciz olduğunu fark etti. Tıpkı (görevdeki Başkan Joe) Biden'ın soruları yanıtlamaktan aciz olduğu gibi, ama bu sefer farklı nedenlerle. O (Biden) sadece perişandı. Harris ise sadece beceriksiz." diye yazdı.
  • Cumhuriyetçiler ve partiye yakın medya, Harris'i, Demokratların yeni başkan adayı olarak adaylığını açıkladığından bu yana hiç röportaj vermediğine dikkat çekmeye başladı.
  • Harris, düzenli olarak röportaj veren rakibi Trump'a kıyasla suskun kalarak eleştirilere neden olurken, ABD medyası, başkan adaylığı netleşen Harris'in 'balayı dönemi' yaşadığını iddia ediyor.
Gazze'de çocuk felci kabusu! Mısır'dan uyarı: İran hava sahasından uzak durun Japonya'da peş peşe 2 büyük deprem! Tsunami uyarısı yapıldı Rus sporcu rakibini zehirlemeye çalıştı!