Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini yayımladı

Gazze'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 21 yaşındaki İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini paylaştı. Videoda açıklamalarda bulunan esir kadın cumartesi günü Sderot kentinde bir partide olduğunu ve kolundan ağır şekilde yaralandığını söyledi. Ailesinin yanına dönmek isteyen kadın esir videoda, "Lütfen en kısa zamanda bizi buradan çıkarın." ifadelerini kullandı. İşte görüntüler...

Gazze'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, çatışmalar sırasında Sderot kentinde bir partide olduğunu söyleyen 21 yaşındaki esir İsrailli kadının tedavi görüntülerini paylaştı.

 

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini yayımladı - Resim : 1

Kassam Tugayları Askeri Medyası tarafından yayımlanan videoda, Kassam unsurlarının, 21 yaşındaki İsrailli bir kadın esiri tedavi ettiği görüldü.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini yayımladı - Resim : 2

Videoda, sağ kolundan ameliyat edilen kadının, Kassam unsurları tarafından pansuman edilerek bandajlandığı anlar yer aldı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini yayımladı - Resim : 3

Kadın esir videoda, cumartesi günü (Kassam Tugaylarına bağlı unsurların Gazze sınırındaki Yahudi yerleşim birimlerine sızdığı gün) Sderot kentinde bir partide olduğunu ve kolundan ağır şekilde yaralandığını söyledi.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini yayımladı - Resim : 4

"HER ŞEY YOLUNDA"

Kassam unsurları tarafından Gazze'ye getirildiğini ve 3 saat süren bir operasyon geçirdiğini kaydeden kadın esir, "Beni tedavi ettiler, ilgilendiler, ilaç verdiler. Her şey yolunda." dedi.

Ailesinin yanına dönmek istediğini belirten kadın esir, "Lütfen en kısa zamanda bizi buradan çıkarın." diye konuştu.

 

Kaynak: AA

İsrail Filistin Gazze
Gazze savaş jetleri gemiler ve topçu atışlarıyla vuruldu İsrail askeri Ido Gal Razon'un itirafları dünyayı şoke etti 23 yıl sonra aynı acı! Bu sefer de kardeşlerini kaybetti Japonya'da 6 büyüklüğünde deprem!