Cheorwon'da termometreler sıfırın altında 39.3'ü gösteriyor

Güney Kore adeta buz kesti... Kış mevsiminin en soğuk günlerinin yaşandığı ülkede termometreler sıfırın altında 39.3'ü gösterdi.

Cheorwon'da termometreler sıfırın altında 39.3'ü gösteriyor

Doğu Asya'nın büyük bir bölümü soğuk hava dalgası etkisinde..

Güney Kore Meteoroloji İdaresi (KMA), başkent Seul'de termometrelerin sıfırın altında 25'i, ülkenin kuzeyindeki Cheorwon'da ise sıfırın altında 39.3'ü gösterdiğini açıkladı.

Cheorwon'da termometreler sıfırın altında 39.3'ü gösteriyor - Resim : 1

HAYAT OLUMSUZ ETKİLENDİ
Kış mevsiminin en soğuk günlerini yaşadığı açıklanan ülkenin farklı kesimlerinde görülen şiddetli kar yağışı ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Hava şartlarının elverişsizliği nedeniyle en az 476 uçuş iptal edildi.

Cheorwon'da termometreler sıfırın altında 39.3'ü gösteriyor - Resim : 2

AŞIRI SOĞUK HAVA UYARISI YAPILDI
Kuzey Kore'de de sert hava koşulları etkili olmaya başladı. Kore Yarımadası'ndaki zorlu hava şartları, başkent Pyongyang haricinde ısınmak için gerekli elektrik enerjisine sahip olmadığı düşünülen Kuzey Kore yönetimini de harekete geçirdi.

Cheorwon'da termometreler sıfırın altında 39.3'ü gösteriyor - Resim : 3

Devlet medyası, sıcaklık değerlerinin sıfırın altında 30'ları bulabileceğini duyurarak, aşırı soğuk hava uyarısı yayınladı. Ayrıca ülkede sabah saatlerinde gözlenen en düşük sıcaklık değerinin sıfırın altında 19 olduğu bildirildi.

İsveç: Diyaloğa geri dönmek istiyoruz! Çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunlar hadım edilecek Bulgaristan'da erken seçim Üçlü mekanizma toplantısı iptal edildi