Gigi Hadid İsrail'in vahşetini dünyaya duyurdu! İsrail çocuk esir alan tek ülke

Filistinli ünlü model Gigi Hadid, soykırımcı Netanyahu'yu topa tuttu. ABD'de yaşayan Gigi Hadid, milyonlarca insanı bilinçlendirmek için İsrail'in Gazze'de yaşananları 7 Ekim'den önce de yaptığını anlattı. İsrail'in dünyada çocuk esir alan tek ülke olduğunu belirten Gigi, "Kaçırma. Tecavüz. Aşağılama. İşkence. Filistinlilerin öldürülmesi." ifadelerine yer verdi.

Gigi Hadid İsrail'in vahşetini dünyaya duyurdu! İsrail çocuk esir alan tek ülke
  • İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı tepki gösterenlerden biri de dünyaca ünlü Filistinli model Gigi Hadid oldu.

Gigi Hadid İsrail'in vahşetini dünyaya duyurdu! İsrail çocuk esir alan tek ülke - Resim : 1

"ÇOCUKLARI SAVAŞ ESİRİ YAPAN TEK ÜLKE"

  • Netanyahu'nun emriyle katliama başlayan İsrail ordusunu hedef alan Gigi Hadid, skandalları 7 Eki 2023'ten önce de olduğunu vurguladı.
  • İsrail'in vahşetine tanık olan milyonlarca insanı bilinçlendirmek için açıklamalarda bulunan Gigi, yaşanan vahşetin yıllardır sürdüğünü dile getirdi.

Gigi Hadid İsrail'in vahşetini dünyaya duyurdu! İsrail çocuk esir alan tek ülke - Resim : 2

Gigi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Dünyada çocukları savaş esiri olarak tutan tek ülke İsrail'dir. Kaçırma. Tecavüz. Aşağılama. İşkence. Filistinlilerin öldürülmesi. Yıllar ve yıllar. 7 Ekim 2023'ten önce.

Gigi Hadid İsrail'in vahşetini dünyaya duyurdu! İsrail çocuk esir alan tek ülke - Resim : 3

"NETANYAHU'YA GÖRE FİLİSTİNLİLER TERÖRİST, FİLİSTİNLİLERİ DESTEKLEYENLER İSE ANTİSEMİT"

  • İnsanlık düşmanı Netanyahu'nun Filistinlileri terörist olarak gördüğünü belirten Gigi Hadid, Filistin'i destekleyenlerin de Netayahu'nun hedefinde olduğunu sözlerine ekledi.
  • İnsanları ayrıştıran Netanyahu'nun katliama karşı çıkan Yahudileri de hedef haline getirdiğini belirten Gigi, açıklamasını şu sözlerle noktaladı;
İsrail, herhangi bir Filistinliyi "terörist", Filistin haklarını destekleyen herhangi bir kişiyi "antisemit" ve hükümetin eylemlerine karşı çıkan herhangi bir Yahudiyi "kendinden nefret eden" olarak görüyor; hatta onlara Yahudiliklerini kınamalarını söylüyor.
Aden Körfezi'nde gemi operasyonu! 5 kişi yakalandı Soykırımcı Netanyahu: Her 10 İsrailli esire karşılık insanı ara 1 gün uzatılabilir Gazze'ye insani yardım ulaştı Aden Körfezi'nde Türk kaptanların olduğu gemi kaçırıldı