Gazze'deki İsrail katliamının silahları ABD'den!

Terör devleti İsrail'den yapılan açıklamada "ABD, savaşın başından bu yana İsrail ordusuna 200 kargo uçağıyla 10 bin tondan fazla askeri teçhizat gönderdi" denildi.

Gazze'deki İsrail katliamının silahları ABD'den!
  • Katil İsrail ordusu, "insanı ara"nın sona ermesiyle Gazze Şeridi'ne yeniden başlattığı saldırılara şiddetini artırarak devam ediyor.

Gazze'deki İsrail katliamının silahları ABD'den! - Resim : 1

  • İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ordunun kara işgalini genişletmeye devam ettiği ve insanlık felaketinin derinleştiği Gazze Şeridi'nin "savaştan sonra uluslararası bir tarafın müdahalesi olmaksızın İsrail'in denetiminde silahsızlandırılması gerektiğini" söyledi.

Gazze'deki İsrail katliamının silahları ABD'den! - Resim : 2


"10 BİN TONDAN FAZLA ASKERİ TEÇHİZAT GÖNDERİLDİ"

  • Netanyahu, akşam saatlerinde kabine oturumunun ardından düzenlenen basın toplantısında, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki işgalinde, bölgenin en büyük ikinci şehri güneydeki Han Yunus ve merkez kuzeydeki Cibaliya'yı kuşattığını söyledi. 

Gazze'deki İsrail katliamının silahları ABD'den! - Resim : 3

Öte yandan terör devleti İsrail'den yapılan açıklamada ABD'de alınan destek miktarı açıklandı.

Gazze'deki İsrail katliamının silahları ABD'den! - Resim : 4
Yapılan açıklamada "ABD, savaşın başından bu yana İsrail ordusuna 200 kargo uçağıyla 10 bin tondan fazla askeri teçhizat gönderdi" denildi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ağladı herkes ağladı! Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e tepki Serbest bırakılan İsrailli esir kadından olay olan itiraf Münbiç'te esnaf PKK yüzünden kepenk kapattı