Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var

İsrail ordusunun Nusayrat Mülteci Kampında bulunan bir camiye düzenlediği saldırıda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Gazze İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Nusayrat Mülteci Kampında bulunan bir camiye düzenlenen saldırıda ölü ve yaralılar var." denildi.

Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var

Gazze'deki İçişleri Bakanlığının Telegram hesabından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Ayn Calut Kuleleri yakınında bir camiyi hedef aldığı duyuruldu.

Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var - Resim : 1

Açıklamada, İsrail ordusunun saldırısı sonucu ölenlerin ve yaralananların olduğu belirtildi.

KUZEYDEN KAÇAN FİLİSTİNLİLER, CAMİYE SIĞINMIŞTI

Caminin içinde Kuzey Gazze'den kaçıp sığınan çok sayıda ailenin olduğu da gelen bilgiler arasında.

Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var - Resim : 2

Sağlık ekiplerinden isminin açıklanmasını istemeyen kaynak da İsrail ordusunun, Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Aksa Şehitleri Camisine saldırdığını belirtti.

Gazze'de mülteci kampındaki camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var - Resim : 3

Söz konusu kaynak, İsrail saldırısının bölgede geniş çaplı yıkıma ve ölümlere yol açtığını, sağlık ekiplerinin yaralıları çevredeki evlere taşımaya çalıştığını belirtti.

Filistin'de yürek yakan görüntü! Biden İsrail'e yeni destek paketi vereceklerini açıkladı! Ünlü spiker Cansın Helvacı canlı yayında gözyaşlarına engel olamadı: Bugün dünyada gün aymadı "CUMHURİYET’İN 100. YILINI ŞEREFLE KUTLAYACAĞIZ"