Fransa'da bir göçmen saldırısı daha! Neye uğradığını şaşıran nine-torunun korku dolu anları kamerada

Fransa'da geçtiğimiz günlerde bir parkta 2 çocuğa saldıran ebeveynleriyle birlikte 4 kişinin yaralanmasına neden olan Suriyeli göçmen saldırısı hala hafızalardayken bir yenisi daha yaşandı. Bu kez Afrikalı bir göçmen evlerinin önünde vakit geçiren nine ile küçük torununa saldırdı. O anlar saniye saniye kaydedilirken nine-torunun yaşadığı korku ve panik kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde bir parkta çocuklara saldıran göçmenin şokunu atlatamayan Fransa'da bir olay daha meydana geldi. Afrikalı bir göçmen, bir kadına ve çocuğa saldırdı.

Fransa'da bir göçmen saldırısı daha! Neye uğradığını şaşıran nine-torunun korku dolu anları kamerada - Resim : 1

AFRİKALI GÖÇMEN SALDIRISI KAMERADA

Olay 19 Haziran'da Bordeaux'da meydana geldi. Evlerinin kapısında duran bir çocuk ve bir kadın, göçmen olduğu düşünülen gaspçının saldırısına uğradı.

Fransa'da bir göçmen saldırısı daha! Neye uğradığını şaşıran nine-torunun korku dolu anları kamerada - Resim : 2

ÇOCUĞU SAVURDU KADININ ÇANTASINI GASP ETTİ

Eve kaçan kadın ve çocuğu kollarından tutup sokağa fırlatan saldırgan kadının çantasını alarak uzaklaştı. O anlarda küçük çocuğun yaşadığı korku kameralara yansıdı.

Fransa'da bir göçmen saldırısı daha! Neye uğradığını şaşıran nine-torunun korku dolu anları kamerada - Resim : 3

Saldırgan polis tarafından tutuklandı.

Fransa'da bir göçmen saldırısı daha! Neye uğradığını şaşıran nine-torunun korku dolu anları kamerada - Resim : 4

Fransa'da geçtiğimiz hafta Suriyeli bir göçmen parkta oyun oynayan yaşları 3 ila 6 arasında değişen çocuklara bıçakla saldırmıştı.

Anaokulunda uyuşturucu skandalı Ukrayna'ya yardım diye resmen hurda göndermişler İsrail'in Filistin saldırısına Dışişleri'nden kınama İşten erken çıkabilmek için öyle bir şey yaptı ki...