Filistinli gazeteci miğfer ve yeleğini çıkartarak isyan etti! Kurban gibi ölüm için sıramızı bekliyoruz

İsrail'in katliamını Gazze'den aktaran Filistinli muhabir, canlı yayında miğfer ve yeleğini çıkartarak "Burada kurbanlar gibiyiz ve teker teker öldürülüyoruz. Sıramızı bekliyoruz" dedi. Vahşeti anlatırken gözyaşlarını tutamayan muhabir dünya gündemine oturdu.

İsrail ordusunun Gazze'deki soykırımında binlerce çocuk hayatını kaybetti. Sivillerin sığındığı kampları dahi vuran İsrail, gazetecileri de tek tek öldürüyor.

Filistinli gazeteci miğfer ve yeleğini çıkartarak isyan etti! Kurban gibi ölüm için sıramızı bekliyoruz - Resim : 1

Filistinli bir gazeteci canlı yayında isyan ederken yeleğini ve miğferini çıkarttı.

Gazze'deki katliamı anlatan gazeteci, "Artık dayanamıyoruz, yorulduk, tükendik… Öleceğiz, ve bunun ne zaman olacağı belli. Koruma yok, hukuk yok… Birer birer kaybediyoruz canlarımızı." dedi.

Filistinli gazeteci miğfer ve yeleğini çıkartarak isyan etti! Kurban gibi ölüm için sıramızı bekliyoruz - Resim : 2

Gazeteci canlı yayını "Öleceğiz, ve bunun ne zaman olacağı belli. Koruma yok, hukuk yok… Birer birer kaybediyoruz canlarımızı." sözleriyle gözyaşları içinde bitirdi.

Filistinli gazeteci miğfer ve yeleğini çıkartarak isyan etti! Kurban gibi ölüm için sıramızı bekliyoruz - Resim : 3

Filistinli babanın en çaresiz anı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de insanlığa karşı suç işleniyor Soykırımcı İsrail Maghazi, Cibaliye ve Bureyc mülteci kamplarına bomba yağdırdı Küba'ya yapılan ambargoların kaldırılmasına yönelik tasarı kabul edildi