Filistin'e destek gösterileri İsveçli faşist siyasetçi Akesson'u çıldırttı! Camiler yıkılsın

İsveç Demokratlar Partisi lideri Jimmie Akesson, Filistin için yapılan destek gösterilerini hedef alarak camilerin yıkılmasını istedi. Soykırıma karşı çıkanları İsveç karşıtı olarak gösteren Akesson, "Bu grupların varlığı, camilerin varlığından kaynaklanıyor. Var olan camileri yıkmalıyız" şeklinde konuştu.

  • İslam düşmanı İsveç Demokratlar Partisi lideri Jimmie Akesson, camilerin yıkılması gerektiğini söyleyerek dünya gündemine oturdu.

Filistin'e destek gösterileri İsveçli faşist siyasetçi Akesson'u çıldırttı! Camiler yıkılsın - Resim : 1

  • Ülkesinde Kur'an-ı Kerim yakılmasına "ifade özgürlüğü" olarak bakan Akesson, Filistin için yapılan destek gösterilerini hedef aldı.

Filistin'e destek gösterileri İsveçli faşist siyasetçi Akesson'u çıldırttı! Camiler yıkılsın - Resim : 2

Akesson açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Filistin'e destek gösterilerinde İsveç karşıtı ve antisemitik bir propaganda yapılıyor. Bu grupların varlığı, camilerin varlığından kaynaklanıyor.

Filistin'e destek gösterileri İsveçli faşist siyasetçi Akesson'u çıldırttı! Camiler yıkılsın - Resim : 3

  • Bununla da kalmayan İslam düşmanı İsveç Demokratlar Partisi lideri Jimmie Akesson, "Yeni camilerin inşa edilmesine izin vermemeliyiz. Var olan camileri de yıkmalıyız." şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Lübnan Başbakanı ile bir araya geldi Hamas rehineleri serbest bıraktı CHP Genel Başkanı Özel dünyadaki solculara Gazze mektubu yazdı İsrail-Hamas ateşkesine dünyadan gelen tepkiler