Evine saldırı düzenlenen Netanyahu'dan açıklama: İran'ın vekilleri büyük bir hata yaptı

Netanyahu, Kayserya'daki evine yapılan İHA saldırısına tepki göstererek İranlı vekillerin suikast girişiminin 'büyük bir hata' olduğunu ve bu girişimin İsrail'i durdurmayacağını söyledi.

Evine saldırı düzenlenen Netanyahu'dan açıklama: İran'ın vekilleri büyük bir hata yaptı
  • İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Kayserya'daki evinin bir İHA tarafından vurulmasının ardından açıklama yaptı.
  • "Bugün eşime ve bana suikast düzenlemeye çalışan İran'ın vekilleri büyük bir hata yaptı" diyen Netanyahu açıklamasında, "Bu beni ya da İsrail'i gelecek nesiller için güvenliğimizi sağlamak amacıyla düşmanlarımıza karşı yenileme savaşını sürdürmekten alıkoymayacaktır" ifadelerini kullandı.
  • Netanyahu açıklamasını şu cümleler ile sonlandırdı:
İranlılara ve şeytan üçgenindeki ortaklarına sesleniyorum: İsrail vatandaşlarına zarar veren herkes çok ağır bir bedel ödeyecektir. Teröristlerinizi ortadan kaldırmaya devam edeceğiz, rehinelerimizi Gazze'den eve getireceğiz, sakinlerimizi kuzeye geri döndüreceğiz. Savaş için belirlediğimiz tüm hedeflere ulaşacağız ve bölgemizdeki güvenlik durumunu gelecek nesiller için değiştireceğiz.
Rusya'da doğalgaz patlaması İsrail, Beyrut'un güneyini vurdu Yemek kartıyla alışveriş yapanlar dikkat! Lübnan'a son 24 saatte 87 hava saldırısı