Eski ABD Başkanı Donald Trump bir isim belirlenene kadar Meclis Başkanlığı yapabileceğini açıkladı

2024 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde yarışacağını belirten Eski ABD Başkanı Donald Trump, kalıcı bir isim belirlenene kadar Cumhuriyetçileri 'birleştirmek' amacıyla Temsilciler Meclisi Başkanlığı yapabileceğini belirtti. İşte detaylar...

Eski ABD Başkanı Donald Trump bir isim belirlenene kadar Meclis Başkanlığı yapabileceğini açıkladı

Fox News'e röportaj veren Eski ABD Başkanı Donald Trump, Temsilciler Meclisi Başkanlığı için kalıcı bir isim belirlenene kadar Cumhuriyetçileri 'birleştirmek' amacıyla bu görevi geçici olarak üstlenebileceğini açıkladı.

Trump, Kevin McCarthy'nin koltuğundan edilmesinin ardından boşalan Temsilciler Meclisi Başkanlığı için değerlendirmede bulundu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump bir isim belirlenene kadar Meclis Başkanlığı yapabileceğini açıkladı - Resim : 1

Kongredeki birçok dostu tarafından 'birleştirici' olarak görüldüğünü belirten Trump, "Dostlarım, kesin bir isim belirlenene kadar benim bu görevi (Temsilciler Meclisi Başkanlığı) üstlenip üslenmeyeceğimi sordular" ifadesini kullandı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump bir isim belirlenene kadar Meclis Başkanlığı yapabileceğini açıkladı - Resim : 2

Kendisinin halihazırda 2024 başkanlık seçimleri için yarıştığına işaret eden Eski ABD Başkanı Donald Trump, "Bu görevi kısa süreliğine üstlenebilirim. Bunu istediğim için değil onların kesin bir isim belirlemesi için yaparım" ifadelerini kullandı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump bir isim belirlenene kadar Meclis Başkanlığı yapabileceğini açıkladı - Resim : 3

New York metro saldırganına 10 defa müebbet hapis cezası Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! Elon Musk'a ifade vermediği için dava açıldı ABD Savunma Bakanlığı: Türk SİHA’sını biz düşürdük üzgünüz!