Enerji kaynakları tükendi! Gazze'de tüm internet ve telefon hizmetleri kesildi

41 gündür İsrail'in saldırı altında olan Gazze, sessizliğe gömüldü.. Filistin Telekomünikasyon Şirketi Paltel ve Jawwal, bölgedeki tüm iletişim kaynaklarının sona erdiğini duyurdu.

Enerji kaynakları tükendi! Gazze'de tüm internet ve telefon hizmetleri kesildi

İsrail ordusunun Gazze'ye saldırıları 41. gününde devam ediyor.

Filistin'deki telekomünikasyon şirketleri, enerji kaynaklarının tükenmesi nedeniyle abluka altındaki Gazze Şeridi'nde internet ve iletişim hizmetlerinin kesildiğini duyurdu.

Enerji kaynakları tükendi! Gazze'de tüm internet ve telefon hizmetleri kesildi - Resim : 1

Filistin'in telekomünikasyon alanında hizmet veren şirketlerinden Paltel Group ve Ooredoo Filistin, bölgede yakıtın ve güç bataryalarının tükenmesinden bir gün sonra ayrı ayrı yazılı açıklama yaptı.

İLETİŞİM HİZMETLERİ TAMAMEN KESİLDİ

Paltel Group, yakıtın girişinin engellenmesi ve ana ağ unsurlarını çalıştırmak için gerekli yedek enerji kaynaklarının tükenmesinin ardından Gazze Şeridi'ndeki iletişim hizmetlerinin (sabit, hücresel ve internet) tamamen kesildiğini duyurmaktan üzüntü duyduğunu belirtti.

Enerji kaynakları tükendi! Gazze'de tüm internet ve telefon hizmetleri kesildi - Resim : 2

Ooredoo ise yakıtın tükenmesi nedeniyle Gazze Şeridi'nin güneyi ve kuzeyindeki bazı bölgelerde hizmetlerinin durdurulduğunu abonelere üzüntüyle duyurulduğunu aktardı.




Suriye'de af ilan edildi İsrail tankları yine hastane kuşattı TBMM'den İsveç'in NATO üyeliği görüşüldü Gazze'de Noel kutlamaları iptal edildi