Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman, nerede yapılacak?

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşü, şakayla başlamış fakat ciddiye dönmüştü. Herkes iki milyarderin yapacağı kafes dövüşünü merakla bekliyor. Peki, Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman, nerede yapılacak belli oldu mu?

Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman, nerede yapılacak?

Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın attığı tweet ile sonrasında Meta kurucusu Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşü gerçeğe döndü. İkili arasında yapılacak kafes dövüşü için Roma'daki Kolezyum'da (Colosseum) iddiası var. Peki, Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman yapılacak?

ELON MUSK - MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ NE ZAMAN?

Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşü tarihi henüz netlik kazanmadı. İkili arasındaki kafes dövüşü başlangıçta Las Vegas'ta yapılacağı planlanıyordu. Fakat Roma Kolezyum da iddialar arasında.

ELON MUSK - MARK ZUCKERBERG KAFES DÖVÜŞÜ NEREDE?

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki kafes dövüşünde devreye İtalya Hükümeti'nin girdiği iddia edilmişti. İtalya Hükümeti'nin, dünyanın en tanınmış iki teknoloji milyarderine gladyatörlere yakışır şekilde Roma'daki Kolezyum'da (Colosseum) dövüşmelerini teklif ettiği ileri sürülmüştü. Fakat İtalya Kültür Bakanlığı, bu iddiayı yalanladı.

Sömürüye uğrayan ülke Fransızca olan eğitim dilini değiştirdi Fransa'da 17 yaşındaki genci öldüren polise bağış Eğitim uçuşunda iki askeri uçak çarpıştı! Ölümü Fransa'yı karıştırmıştı! Nahel'in ailesinden ilk açıklama geldi!