Diri diri toprağa gömülen adam dört gün sonra canlı olarak kurtarıldı

Moldova'da toprağa diri diri gömülen ve dört gün boyunca toprağın altında kalan 62 yaşındaki adam polis tarafından hala hayattayken kurtarıldı.

Moldova'nın bir köyünde, 74 yaşındaki bir kadının öldürülmesiyle ilgili soruşturma yürüten polisler, yer altından gelen yardım çığlıklarını duyarak harekete geçti. Daily Mail'in haberine göre, yaşlı kadın pazartesi günü bir akrabası tarafından kendi evinde ölü bulunmuştu. Olay yerine giden polisler, aynı köyde başka bir evde arama yaparken yer altından gelen sesleri duydu.Diri diri toprağa gömülen adam dört gün sonra canlı olarak kurtarıldı - Resim : 1

DÖRT GÜN TOPRAK ALTINDA KALDI

Polis ekipleri seslerin geldiği yeri kazmaya başladı ve derme çatma bir mezarın girişini buldu. Mezarda kilitli halde bulunan 62 yaşındaki adam, bilinçli bir şekilde bulundu ve boynunda bir yara olduğu tespit edildi. Adamın yer altındaki dört günlük esaretinin ardından polisin dikkatli çalışması sayesinde kurtarıldığı belirtildi.Diri diri toprağa gömülen adam dört gün sonra canlı olarak kurtarıldı - Resim : 2

ÖNCE YAŞLI ADAMI GÖMDÜ SONRA CİNAYET İŞLEDİ

Teknik, Kriminal ve Adli İncelemeler Merkezi uzmanları, öldürülen kadının fiziksel saldırıya uğradıktan sonra hayatını kaybettiğini tespit etti. Yetkililer kısa sürede kadının 18 yaşındaki bir akrabasını cinayet şüphelisi olarak belirledi. Şüphelinin kendi evinde sarhoş bir halde bulunduğu ve sorgusunda tutarsız ifadeler verdiği bildirildi.

"SORGUDA TUTARSIZ İFADELER VERDİ"

Şüphelinin sorgu sırasında kafa karıştırıcı ve tutarsız ifadeler verdiği belirtilirken, yer altından çıkarılan adam polise bu gençle birlikte alkol aldıklarını ve tartışmaya başladıklarını anlattı. İddiaya göre, şüpheli daha sonra adama bıçakla saldırdı, ardından bodruma kilitleyerek diri diri gömdü ve girişi toprakla kapattı.

ÜLKE ÇAPINDA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Polis ve savcılar tarafından cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından soruşturulan şüpheli gözaltında tutuluyor. Suçlu bulunması halinde ömür boyu hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor. Kurtarılan adam hastanede tedavi altına alındı.

Bölge sakinlerinden biri, ölen kadın hakkında, “Çok iyi bir kadındı, kimsenin onunla bir sorunu yoktu" dedi. Bu dehşet verici olay, Moldova'da büyük yankı uyandırdı ve toplumda derin bir üzüntüye sebep oldu.

Lun Lun ve Yang Yang ile çocukları Çin’e gidiyor AB'den Rusya bağlantılı 4 medya kuruluşuna yaptırım kararı Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail kararı! İsrailli Bakana yumruklu saldırı