Denizdeki altına benzer nesne heyecanlandırdı: Uzmanlar hala ne olduğunu araştırıyor

Alaska kıyısı açıklarında bulunan altına benzer nesne, uzmanları heyecanlandırdı. Bu ilginç nesnenin dış yapısının cilt dokusu kadar hassas olduğu belirtildi.

Alaska kıyısı açıklarında, bir deniz tabanında altına benzer bir nesne bulundu. Uzmanlar, ne olduğunu bilmedikleri ve içinde delik bulunan bu gizemli nesnenin yumurta kabuğu ya da deniz süngeri kalıntıları olabileceğini tahmin ediyor.

Denizdeki altına benzer nesne heyecanlandırdı: Uzmanlar hala ne olduğunu araştırıyor - Resim : 1

PARLAK NESNE ÇOK HASSAS

Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA), bu parlak nesnenin cilt dokusu kadar hassas olduğunu belirtti. Uzmanlar bunun tam olarak ne olduğundan emin olmasalar da bunun bir yumurta kabuğu ya da deniz süngeri kalıntıları olabileceğini öne sürüyorlar. Bir araştırmacı, keşfin canlı yayını sırasında "Bir şey içeri girmeye ya da dışarı çıkmaya çalıştı" dedi.

Denizdeki altına benzer nesne heyecanlandırdı: Uzmanlar hala ne olduğunu araştırıyor - Resim : 2

ARAŞTIRILMAK ÜZERE ÇIKARILDI

NOAA, onu olduğu yerde bırakmak yerine, nesneyi bulunduğu kayadan çıkarmak için uzaktan kumandalı bir kol kullandı. Nesne daha sonra, laboratuvardaki DNA testinin ne olduğu hakkında daha fazla bilgi vermesi umuduyla kıyıya geri getirilmesi için bir tüpe çekildi.

Denizdeki altına benzer nesne heyecanlandırdı: Uzmanlar hala ne olduğunu araştırıyor - Resim : 3

NE OLDUĞU HALA BİLİNMİYOR

Uzmanlar, ön taraftaki açık deliğe neyin sebep olduğu konusunda kararsız ancak bunun başka bir deniz canlısıyla yaşanan bir tartışmanın sonucu olabileceği düşünülüyor.

Denizdeki altına benzer nesne heyecanlandırdı: Uzmanlar hala ne olduğunu araştırıyor - Resim : 4

Denizdeki altına benzer nesne heyecanlandırdı: Uzmanlar hala ne olduğunu araştırıyor - Resim : 5

NATO'dan Türkiye'ye tahıl koridoru teşekkürü NASA tarih verdi: Uçak büyüklüğünde meteorlar geliyor G20 kararını verdi: Afrika Birliğini daimi üye kabul edecek Japonya sonunda başardı: H2A roketini yörüngeye fırlattı