Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis ile kızının çektiği video duygulandırdı

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, bir zamandır demans hastalığıyla mücadele ediyor. Willis'in son halini kızı paylaştı. Beraber çektikleri video sosyal medyada milyonlara ulaştı.

Ünlü aktör Bruce Willis'in demans hastalığıyla mücadele ettiği kızı tarafından paylaşılan bir video, sevenlerini derinden üzdü. Video, Bruce Willis'in kızının elini tuttuğu anları gösteriyor ve ünlü oyuncunun demansla olan zorlu mücadelesine işaret ediyor.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis ile kızının çektiği video duygulandırdı - Resim : 1

ENDİŞELER ARTTI

Bruce Willis'in kızı tarafından paylaşılan bu dokunaklı anlar, ünlü aktörün sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırdı. Videoda, Willis'in kızının babasının yanında olma ve destek olma çabaları göze çarpıyor.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis ile kızının çektiği video duygulandırdı - Resim : 2

DEMANS HASTALIĞI NEDİR?

Demans, genellikle ilerleyici bir nörolojik bozukluk olarak tanımlanır ve bireyin zihinsel işlevlerini etkiler. Bellek kaybı, bilişsel yeteneklerde azalma, karar verme güçlükleri ve kişilik değişiklikleri gibi belirtilerle karakterizedir. Bu hastalık, genellikle yaşla birlikte ortaya çıkar ve ilerledikçe günlük yaşam aktivitelerini etkileyebilir.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis ile kızının çektiği video duygulandırdı - Resim : 3

Prof. Dr. Uğur Şahin kanser aşısı için tarih verdi Sahibi gitti, sarhoş oldu İsrail'in vurduğu Gazze'de 3 hastane çalışıyor Esir takasında üçüncü perde