Danimarka'da resmi ziyarette bulunan 86 yaşındaki Norveç Kralı V. Harald kırmızı halıda düştü

86 yaşındaki Norveç Kralı V. Harald ve eşi Norveç Kraliçesi Sonja (85), Kopenhag’daki Nordre Toldbod sahil bölgesine bir kraliyet gezisi düzenledi. Kraliyet çifti, Danimarka Kraliçesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen karşılama töreni için tekneden indirildi. Kral, koltuk değnekleriyle çıktığı kırmızı halıda merdivenlerden çıkarken takılıp düştü. Kral, arkasındaki görevli tarafından hızla kaldırıldı.

Norveç Kralı Harald, resmi bir ziyaret için Danimarka'ya gitti.

86 yaşındaki hükümdar ve Kraliçe Sonja'yı, bu sabah Kopenhag'daki Nordre Toldbod sahil bölgesine bir kraliyet gemisi aldı.

Kraliyet çifti, Danimarka Kraliçesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen karşılama töreni için tekneden indirildi.

Norveç Kralı Harald
Norveç Kralı Harald

Kral Harald, kırmızı halının altında koltuk değnekleriyle topallarken görüldü.

KIRMIZI HALIDA DÜŞTÜ

Daha sonra karısı onu takip etti ve beyaz üniformalı denizcilerin sıralandığı merdivenlerden kraliyet muhafızlarının beklediği tarihi binaya doğru ilerledi.

Kral Harald tam son adıma geldiği sırada dizlerinin üzerine çöktüğü anda personelden biri tarafından yakalandı.

Norveç Kralı Harald
Norveç Kralı Harald

Çevredekilerin panikleriyle başka bir personel daha Kral'a yardım etti.

Daha sonra 83 yaşındaki Kraliçe Margrethe'yi iki yanağından öperek etrafı selamlamadan önce hızlı bir sohbet ederek Kral'ın moralini toplamaya çalıştı.

Nusret, orada tutunamadı HDP'nin pişmanlığını İngiliz yazdı: Kılıçdaroğlu'nu desteklemek hataydı Devasa kuş kokpite saplandı! İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı