Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı

Çekya'nın başkenti Prag'daki Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda 14 hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştı. Çekya polisi, o anların yeni görüntülerini yayınladı. Görüntülerde üniversiteye giren polisin binada bulunanları kontrollü bir şekilde tahliye ettiği görülüyor.

  • Çekya polisi, başkent Prag’da 14 kişinin hayatını kaybettiği ve 25 kişinin yaralandığı Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'ne düzenlenen silahlı saldırını yeni görüntülerini yayınladı.

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 1

  • Orta Avrupa ülkesi Çekya'nın başkenti Prag'da  bulunan Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda 14 hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştı. 

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 2

  • Prag Polis Müdürü Petr Matejcek düzenlediği basın toplantısında hayatını kaybedenlerin tamamının kimliklerinin belirlendiğini bildirdi.

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 3

  • Çekya polisi, olaya müdahale edilmesini ve binadakilerin tahliye edilmesine ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Görüntülerde üniversiteye giren polisin binada bulunanları kontrollü bir şekilde tahliye ettiği görülüyor. 

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 4

  • 14 can kaybı nedeniyle 23 Aralık Cumartesi gününün ulusal yas günü ilan edilmesine karar verildi.

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 5

  • Öte yandan, polis, dün sabah saatlerinde Kladno'daki evinde babasını öldürdüğü şüphesiyle aranmaya başlanan David Kozak'ın saldırıyı tek başına gerçekleştirdiğini ve saldırının ardından intihar ettiğini bildirdi.

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 6

  • Saldırganın olay yerine bir valizle geldiğini kaydeden polis, valizde kendisine ait ruhsatlı çok sayıda silah ve mühimmat bulunduğu, okulun bir odasını ise cephaneliğe çevirdiğini söyledi.

Çekya'da gerçekleşen üniversite saldırısına ait yeni görüntüler yayınlandı - Resim : 7

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Ameliyat sırasında skandal! Hastasını yumrukladı! İsrail'den Kudüs'te cuma namazı zulmü Avrupa'nın en büyük genelevi taşınıyor!