Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşına “Terörizmle mücadelede somut adımlar atın” yanıtı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşı Tobias Billström'un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma "Üçlü Muhtıradan kaynaklanan yükümlülüklerinizi yerine getirin ve terörizmle mücadelede somut adımlar atın. Diğer hususlar ancak o zaman hallolur" yanıtını verdi.

Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşına “Terörizmle mücadelede somut adımlar atın” yanıtı

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bugün Oslo'da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları toplantısı, üye devletlerin NATO üyeliğine yönelik güçlü desteğini ve İsveç'in NATO'ya katılımının onaylanmasını başlatmak için Türkiye ve Macaristan’a açık bir mesaj gösterdi” ifadelerini kullanmıştı.

İsveç Dışişleri Bakanı'nın bu paylaşımı üzerine Bakan Çavuşoğlu, Twitter üzerinden "İsveçli dostlarımıza çok açık bir mesaj! Üçlü Muhtıradan kaynaklanan yükümlülüklerinizi yerine getirin ve terörizmle mücadelede somut adımlar atın. Diğer hususlar ancak o zaman hallolur" yanıtını verdi.

Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşına “Terörizmle mücadelede somut adımlar atın” yanıtı - Resim : 1

Ukrayna, NATO üyesi mi oluyor? Trump'ın eski yardımcısı başkanlık için aday olacak Trump’ın başı dertte! Ses kaydı ortaya çıktı ABD'li siyasi analist S.L. Kanthan CIA'in Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıkladı!