Boston Dynamics, Atlas isimli robotunu video ile duyurdu! Gören gözlerine inanamadı

Amerikan mühendislik ve robotik tasarım şirketi Boston Dynamics, bugün Twitter hesabından bir video paylaşarak yeni robotu Altas'ı resmen duyurdu. Videoda eğilerek yerden malzeme alan robot aynı zamanda ters takla atma gibi akrobatik hareketleri de kusursuza yakın bir şekilde yapıyor. Video internette yayınlandıktan sonra çok fazla kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Amerikan mühendislik ve robotik tasarım şirketi Boston Dynamics'in en başarılı robotu olan Atlas'ın yeni yeteneklerinin gösterildiği bir video yayınlandı.

Boston Dynamics, Atlas isimli robotunu video ile duyurdu! Gören gözlerine inanamadı - Resim : 1

SÜREKLİ YENİ YETENEKLER ÖĞRENİYOR

Boston Dynamics, Atlas isimli robotunu video ile duyurdu! Gören gözlerine inanamadı - Resim : 2
Boston Dynamics’in insansı Robotu Atlas, yaklaşık 10 yıldır geliştiriliyor ve sürekli bir çocuk gibi yeni yetenekler öğreniyor. 

Boston Dynamics, Atlas isimli robotunu video ile duyurdu! Gören gözlerine inanamadı - Resim : 3

Videoda Atlas, test amacıyla kurulan bir inşaat iskelesi üzerinde ilerleyerek takım çantasını fırlatıyor, daha sonrasında kutuyu iterek kendine yeni bir yol açıyor ve taklayla sonlandırıyor. 

Boston Dynamics, Atlas isimli robotunu video ile duyurdu! Gören gözlerine inanamadı - Resim : 4

Hayat durma noktasına gelecek Başbakanlığı bırakıyor: Bir dönem daha hazırlanacak gücüm kalmadı Yunanistan resmen itiraf etti! Geri sayım başladı Bakan Çavuşoğlu açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşında şartlar değişti