BM'den Gazze açıklaması: Her 4 insani yardımdan 3'ü engellendi

Birleşmiş Milletler, İsrail güçlerinin acımasızlığını bir kez daha ortaya koyarak çarpıcı bir rapor hazırladı. BM'nin açıklamasına göre, Gazze'nin kuzeyindeki bölgelere giden her 4 insani yardım misyonundan, 3'üne erişim İsrail güçlerince engellendi.

BM'den Gazze açıklaması: Her 4 insani yardımdan 3'ü engellendi
  • İsrail'in 100 günü aşkındır Gazze'de devam eden katliamları bitmek bilmiyor.

BM'den Gazze açıklaması: Her 4 insani yardımdan 3'ü engellendi - Resim : 1

  • BM'nin yapmış olduğu son açıklamaya göre ise, İsrail güçlerinin bu zamana kadar sivilleri katletmekle kalmayıp bölgeye giden her 4 insani yardımdan 3'ünü engellediği öğrenildi.

BM'den Gazze açıklaması: Her 4 insani yardımdan 3'ü engellendi - Resim : 2

  • BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisinin (OCHA) sosyal medya platformundan yapılan paylaşımda, 2024 yılının ilk 2 haftasında Gazze'ye yönelik kritik düzeyde ihtiyaç duyulan insani yardım operasyonlarının genişletilmesinin engellendiği belirtildi.

BM'den Gazze açıklaması: Her 4 insani yardımdan 3'ü engellendi - Resim : 3

  • Paylaşımda, "Gazze'nin kuzeyindeki bölgelere giden her 4 insani yardım misyonundan 3'üne erişim, İsrail güçleri tarafından engellendi" ifadesi yer aldı.
Sevgilisinin kapısını patlatan kadına hapis şoku Ekvador’daki çete üyeleri yarı çıplak gözaltına alındı Gazze'de can kaybı 25 bin 295'e çıktı Şeytanın aklına gelmeyecek düzenek