Bill Cobbs kimdir, kaç yaşında, nasıl öldü? Sopranos, The Bodyguard oyuncusu Bill Cobbs hayatı ve kariyeri

Dünyaca ünlü Sopranos dizisi ve The Bodyguard filmlerinde oynamış, altmış yıla yayılan kariyerinde aktör olarak 200 filmde rol alan Bill Cobbs, Salı günü Kaliforniya'nın Inland Empire bölgesindeki evinde hayatını kaybetti. 90 yaşındaydı. Peki, Bill Cobbs kimdir? İşte kariyeri ve oynadığı diziler, filmler...

Bill Cobbs kimdir, kaç yaşında, nasıl öldü? Sopranos, The Bodyguard oyuncusu Bill Cobbs hayatı ve kariyeri

Usta aktör Bill Cobbs 90 yaşında hayatını kaybetti. Ailesinin Facebook sayfasında yayımlanan postta "Bill Cobbs'un vefatını paylaşmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Bill, 25 Haziran Salı günü Kaliforniya'daki evinde huzur içinde hayata gözlerini yumdu" ifadeleri yer aldı.

Bill Cobbs kimdir, kaç yaşında, nasıl öldü? Sopranos, The Bodyguard oyuncusu Bill Cobbs hayatı ve kariyeri - Resim : 1

BILL COBBS KİMDİR?

Gerçek adı Wilbert Francisco Cobbs olan Bill Cobbs, (16 Haziran 1934'de doğdu.  The Hitter'da (1979) Louisiana Slim, The Brother from Another Planet'te (1984) Walter, Night at the Museum'da (2006) Reginald ve Oz the Great and Powerful'da (2013) Master Tinker gibi film rolleriyle tanınır. I'll Fly Away'de (1991-1993) Lewis Coleman'ı, The Michael Richards Show'da (2000) Jack'i canlandırdı ve Walker, Texas Ranger ve The Sopranos'ta konuk oyuncu olarak yer aldı. 2012'de Go On adlı sitcom'da George rolüyle yeniden yer aldı. 

Bill Cobbs kimdir, kaç yaşında, nasıl öldü? Sopranos, The Bodyguard oyuncusu Bill Cobbs hayatı ve kariyeri - Resim : 2

Cobbs, "The Sopranos," "The West Wing," "Susam Sokağı" ve "Good Times" gibi televizyon dizilerinde rol aldı. "The Bodyguard" (1992) filminde Whitney Houston'ın menajeri, Coen kardeşlerin "The Hudsucker Proxy" (1994) filminin mistik saatçisi ve John Sayles'in "Sunshine State" (2002) filminin doktoruydu. "Air Bud "da (1997) koçu, "Night at the Museum "da (2006) güvenlik görevlisini ve "The Gregory Hines Show "da babayı canlandırdı.

Bill Cobbs kimdir, kaç yaşında, nasıl öldü? Sopranos, The Bodyguard oyuncusu Bill Cobbs hayatı ve kariyeri - Resim : 3

Cobbs nadiren öne çıkan ve ödüller kazanan türden önemli roller aldı. Bunun yerine Cobbs, ekran süresinden bağımsız olarak izleyiciler üzerinde bir etki bırakan tanıdık ve unutulmaz bir halk adamıydı. 2020'de "Dino Dana" dizisiyle bir gündüz kuşağı programında olağanüstü sınırlı performans dalında Gündüz Kuşağı Emmy Ödülü kazandı.

Güney Amerika ülkesi Bolivya’da askeri darbe girişimi AB ve Ukrayna arasında güvenlik anlaşması imzalanması bekleniyor Dünyanın gözü burada olacak! Trump ve Biden canlı yayına çıkıyor Eski Honduras Devlet Başkanı, uyuşturucu kaçakçılığından 45 yıl hapis cezası aldı